Kendte13. september 2021

Britneys forlovede svarer igen på fans' krav om ægtepagt

Britney Spears har netop annonceret, at hun skal giftes med kæresten, Sam Asghari, og det har fået popstjernens fans til at kræve en ægtepagt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er vist ingen hemmelighed, at Britneys millioner af fans verden over har mange meninger om de ting, der foregår i hendes liv.

I årevis har #FreeBritney-bevægelsen eksempelvis kæmpet for, at den 39-årige popstjerne skulle frigøres fra det kontroversielle værgemål, der har betydet, at hun i 13 år har levet som umyndiggjort kvinde.

Og nu er fanbasen altså kommet på banen endnu en gang. Naturligvis altid med de absolut bedste intentioner.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega786488_013.jpg
 Foto: MEGA

Britney Spears med sin forlovede, Sam Asghari, til premieren på "Once Upon a Time in Hollywood" i 2019. (Foto: MEGA)

For kort tid efter nyheden om, at den Grammy-vindende sangerinde havde givet sit ja til den 27-årige kæreste, Sam Asghari, har fans krævet, at Britney under ingen omstændigheder bør gifte sig med den velskårede fitnessinstruktør, før der ligger en solid ægtepagt på bordet.

Det krav er nået hele vejen til Sam, der på sin Instagram-profil nu giver sine følgere og Britneys fans helt klar besked.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sam-ashgari-britney-spears-05.jpg
 Foto: Instagram

Sam Asghari svarer igen på Instagram (Foto: Instagram)

- Tak til alle, der er bekymrede om ægtepagten, skriver han i en story og fortsætter:

- Vi skal selvfølgelig have en ægtepagt, der ikke er til at skyde igennem for at beskytte min bil og min skosamling, hvis hun dumper mig en dag.

Britney delte natten til mandag dansk tid den glædelige nyhed om, at hun var blevet forlovet, og det resulterede lynhurtigt i, at hendes kommentarspor på de sociale medier svømmede over med beskeder om, at hun skulle huske at beskytte sin enorme formue. En formue, der angiveligt lyder på næsten 380 mio. kr.

- Få ham til at skrive under på en ægtepagt, lød det også fra den Oscar-vindende skuespiller Octavia Spencer.

Det er langt fra første gang, at Britneys fans husker sangerinden på, at hun skal beskytte popmillionerne.

Da hun i 2004 blev forlovet med danseren Kevin Federline gik fanbasen så langt, at de ligefrem protesterede mod, at hun blev gift med K-Fed. Der blev sågar produceret merchandise i form af kasketter og t-shirts med beskeden: "Sig nej til Kevin".

​Artiklen fortsætter efter billedet...

Britney lyttede dengang ikke til sine fans og giftede sig med Federline, som hun har drengene Sean Preston og Jayden James med. Parret blev skilt i juli 2007.

Britney og Sam Asghari har dannet par, siden de mødte hinanden under indspilningerne til musikvideoen "Slumber Party" i 2016.

Den 29. september skal en dommer ved retten i Los Angeles afgøre, hvorvidt værgemålet, som Britneys far, Jamie Spears, har stået i spidsen for i mere end et årti, skal ophæves. Bliver det ophævet, vil det betyde, at Britney kan gifte sig med sin nyfundne drømmemand uden at bede sin far om lov først.

Sponsoreret indhold