Kendte1. september 2021

Hvilken frihed? Britneys far kræver stort millionbeløb for at træde tilbage

Popstjernen får på ingen måde nemt ved at slippe af med sin far, der nu kræver en aftrædelsesaftale, der skal sikre ham millioner af kroner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hendes far, den 69-årige Jamie Spears, accepterede nemlig efter en lang juridisk kamp at træde tilbage som værge for den umyndiggjorte sangerinde.

I den forbindelse meddelte han i en række retsdokumenter, at han var villig til at overlade jobbet til en anden, hvis det det blev gjort på den rigtige måde og på det rette tidspunkt. Nu tyder meget dog på, at det ikke bliver helt så nemt at slippe af med Jamie Spears.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britney-spears_0.jpg
 Foto: MEGA

I august meddelte Britneys far, at han er villig til at træde tilbage som popstjernens værge, men det bliver måske helt så nemt at slippe af med ham. (Foto: MEGA)

Mandag indsendte Britneys advokat, Mathew Rosengart, dokumenter til retten i Los Angeles, hvor han beskriver, hvordan sangerindens far kræver 12,5 mio. kr. (2 mio. dollars) i en "quid pro quo"-aftale for at trække sig fra det værgeskab, han stået i spidsen for de sidste 13 år.

- Britney Spears vil ikke lade sig mobbe eller afpresset af sin far, siger advokaten i en udtalelse og fortsætter:

- Mr. Spears har heller ikke ret til at forsøge at holde sin datter gidsel ved at opstille betingelser for, at han bliver fjernet.

Rosengart opfordrer derfor retten til at tvinge Jamie Spears ud af værgeskabet, så han ikke længere har kontrol over hendes forretningsaftaler, karriere og økonomi.

- Hele verden hørte frøken Spears' modige og dragende vidnesbyrd, siger advokaten og henviser til den opsigtsvækkende høring i juni, hvor popstjernen talte til retten i 24 minutter om sit umyndiggjorte liv.

- Britney Spears' liv betyder noget. Hendes velbefindende betyder noget. Hver dag betyder noget. Der er intet grundlag for at vente.

Korrupt værgemål

Jamie Spears fik i 2008 kontrol over Britneys liv og finanser, efter en længere periode med vilde udskejelser og psykiske sammenbrud, men den Grammy-vindende stjerne har fået nok af sin far.

- Jeg tror i sandhed på, at det her værgemål er korrupt. Det er mit ønske og min drøm, at det skal slutte, lød det fra Britney, da hun talte til retten i juni måned.

https://imgix.seoghoer.dk/britney-spears-2021.jpeg
 Foto: MEGA

Britney har de seneste 13 år været umyndiggjort, men ønsker nu brændende at slippe af med sin far som værge. (Foto: MEGA)

- Jeg vil høres, og jeg fortæller jer det her igen, så I måske kan forstå dybden og omfanget af den skade, de har udsat mig for.

- Jeg føler, de har rottet sig sammen mod mig. Jeg føler mig mobbet, og jeg føler mig udelukket og alene.

Selvom Britney Spears mener, at hendes far har gjort mere skade end gavn, så er historien lidt en anden, hvis man spørger Jamie Spears. Han mener nemlig, at han har været med til at redde sin datters liv, da hun var "i krise og desperat havde brug for hjælp".

- Hun led ikke kun mentalt og følelsesmæssigt, men hun blev også manupuleret af gribbe og kom i financiel nød. Hr. Spears kom sin datter til undsætning for at beskytte hende, siger Jamie Spears i dokumenter indsendt til retten i august.

Næste høring i sagen afholdes den 29. september.

null

Sponsoreret indhold