Kendte 4. september 2021

Britney Spears slipper billigt: Dropper voldsanklager

Et skænderi mellem Britney Spears og en husholderske eskalærede i sådan en grad, at politiet blev anklaget. Nu slipper popstjernen dog for yderligere anklager
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 39-årige popstjerne Britney Spears slipper for at blive anklaget for ulovligheder, efter hun for få uger siden fandt sin indre slagsbror frem

"Mood Ring"-sangerinden blev nemlig så uenig med sin husholderske, at det angiveligt udviklede sig til håndgemæng, hvor Britney skulle have kastet med husholderskens telefon. 

Ifølge den nu tidligere ansatte lød forklaringen, at hun havde kørt en af sangerindens hunde til dyrlægen, og da hun kom tilbage, var Britney Spears ikke glad for, at hun var forsvundet med den lille vovse. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

(Foto: MEGA) 

Husholdersken havde efterfølgende henvendt sig til politiet, men ifølge distriktsadvokaten Erik Nasarenko er der ikke nok beviser til, at man kan tage sagen længere. 

Det meddeler Nasarenko i en pressemeddelelse ifølge Variety

- Den tilsynsførende, Blake Heller, har gennemgået sagen, der er blevet indsendt fra sheriffens kontor i Ventura County, og afviser at anklage på grundlag af utilstrækkeligt bevis på, at en forbdrydelse har fundet sted samt mangel på betydelig skade på husholderskens telefon. 

Britneys advokat, Mathew Rosengart svarer igen på undersøgelsens resultat med tilfreds mine: 

- Som jeg tidligere har udtalt, var dette intet mere end sensationelt tabloidfoder, siger han og fortsætter: 

- Hvis det her involverede Jane Doe (kvinde, hvis identitet ikke kendes, red.) frem for Britney Spears, ville det slet ikke have været forfulgt eller dækket.

Det betyder dog langt fra, at popprinsessen er færdig med retssystemet. Hun fortsætter nemlig kampen mod sin far, Jamie Spears, der er hendes officielle værge, og som hun i den grad ønsker at komme af med. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Rachpoot/MEGA

Britney kæmper fortsat en juridisk kamp mod sin far, Jamie Spears (tv.), der siden 2008 har været officiel værge for sangerinden. (Foto: MEGA) 

Senest har Britneys advokat indsendt dokumenter til retten i Los Angeles, hvor han beskriver, hvordan sangerindens far kræver 12,5 mio. kr. (2 mio. dollars) i en "quid pro quo"-aftale for at trække sig fra det værgeskab, han stået i spidsen for de sidste 13 år.

Næste høring i sagen om Britney Spears' umyndiggørelse forventes at blive afholdt den 29. september. 

Sponsoreret indhold