Kendte10. marts 2021

Britneys far svarer igen: Det er for at beskytte hende

Umyndiggørelsen af Britney Spears foregår under ordnede forhold, og fungerer kun som et forsøg på at passe godt på hendde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er helt styr på det der med Britney Spears' umyndiggørelse. I hvert fald hvis du spørger Britneys egen far, Jamie Spears, der på 13. år står i spidsen for at styre popstjernens liv.

I en række nye retsdokumenter, som TMZ er kommet i besiddelse af, lyder det ifølge Jamie og hans advokater, at værgemålet kun er sat i værk i et forsøg på at passe på Britney.

Umyndiggørelsen er altså konstrueret på sådan en måde, at det er til Britneys egen fordel, og alt andet, der bliver skrevet om i medierne, er ifølge Jamie forkert.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britney-spears_3.png
 Foto: MEGA

Britneys værgemål eksisterer kun for hendes egen skyld. Sådan lyder det fra Britneys far, Jamie Spears. (Foto: MEGA)

Vivian Thoreen, en af Jamies advokater, siger, at værgemålet lige siden begyndelsen har været system, der konstant bliver taget op til genovervejelse, analyse og vurdering af en række udvalgte eksperter.

Hun fortæller desuden også, at Britney og sangerindens eget hold af advokater gennem årene har været med til at tage store beslutninger i forbindelse med værgemålet.

Tvivlsomme motiver

Udtalelserne fra team Jamie kommer, efter de amerikanske politikere Jim Jordan og Matt Gaetz har krævet, at Britneys sag om umyndiggørelsen og værgemålet bliver til en høring i Kongressen i USA.

De to politikere kaldte tirsdag Jamies motiver for "tvivlsomme", og det har altså været nok til at få Jamie Spears til at reagere.

- Jamie Spears har flittigt og professionelt udført sine opgaver som en af ​​Britneys værger, og hans kærlighed til sin datter og dedikation til at beskytte hende er tydelig for retten, siger advokat Vivian Thoreen.

Hun påpeger i samme omgang, at Britney aldrig nogensinde i de 13 år, værgemålet har eksisteret, har søgt om at få det afsluttet.

Den Grammy-vindende sangerinde har siden 2008 været umyndiggjort, efter en række svære år med psykiske nedture.

I sidste måned havde New York Times premiere på den opsigtsvækkende dokumentarfilm "Framing Britney Spears", der blandt andet sætter spørgsmålstegn ved det kontroversielle værgemål, og hvorvidt Britney er fanget i sit eget liv eller ej.

Sponsoreret indhold