Kendte17. august 2021

Britney Spears smider tøjet: - Der er en dybere mening

Popstjernen Britney Spears er træt af kritikken. Hun kan smide tøjet, lige når hun vil
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

It's her prerogative!

Britney Spears langer ud efter de personer, der de seneste uger har kritiseret hende for at smide toppen på billeder, som hun har delt på Instagram.

Det gør den 39-årige sangerinde ved at dele endnu en bunke topløse billeder, der ifølge hende er blevet taget på den "hellige søndag".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-08-12_kl._19.26.53.png
 Foto: MEGA

Britney vil have lov til at smide tøjet. Det får hende til at føle sig bedre tilpas, forklarer hun. (Foto: MEGA)

- Nej, folkens.. Jeg har ikke fået lavet bryster på en uge... Jeg er heller ikke gravid... Jeg har bryster på de her billeder, fordi jeg har indtaget mad. Før jeg viser jer flere billeder af min krop, vil jeg gerne have, at I forstår mine tanker omkring det at vise min krop frem, skriver hun og fortsætter:

- Jeg tror, at optræde har gjort mig for selvbevidst omkring min krop, og det er ikke særlig tiltrækkende.

- Jeg vil vædde med, at I tænker over, hvorfor jeg vælger at vise min krop frem nu. Og det er, fordi jeg kom til verden nøgen, og jeg har ærlig talt følt en kæmpe vægt på mine skuldre, og det har fået mig til at se mig selv på den her måde. Jeg vil gerne se mig selv på en lettere måde. Nøgen.

Britney Spears fortsætter sit opslag med at forklare, at hun ved at smide tøjet får lettere ved at se sig selv på den måde, hun egentlig ønsker. Samtidig giver det hende mulighed for at skubbe nogle af de seneste mange års strabadser til sidse.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Tunge byrder er ikke den, jeg er. Jeg er en kvinde. En smuk, følsom kvinde, der har brug for at se sig selv i den reneste form.

Takker sine fans

Den Grammy-vindende sangerinde slutter sit opslag med at takke den store #FreeBritney-bevægelse, der de seneste par år har støttet op omkring, at hun skal være fri fra det værgemål, hun har været underlagt siden 2008.

- Jeg vil gerne indrømme, at FreeBritney-kommentarerne der kom, efter jeg tog min bluse af sidste gang, virkelig var fucking sjove. FreeBritney-kampagnen startede med jeres fantastiske pink t-shirts for tre år siden.

- Der er en dybere mening med den bevægelse, end I overhovedet kan forestille jer. Mine fans har været så fandens fantastiske, og jeg elsker jer allesammen!

null

Sponsoreret indhold