Kendte13. august 2021

Britney Spears slipper ikke for sin far endnu: Trækker sig "når tiden er inde"

Jamie Spears advokat pointerer, at de ikke mener, at der egentlig er nogen grund til, at hendes klient burde stoppe værgemålet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men før armene er kommet for godt op i vejret, kan de godt sænkes en smule igen. For 69-årige Jamie Spears har ikke sagt ja til at træde af med øjeblikkelig virkning.

Derimod har han indvilget til at trække sig som værge, "når tiden er inde". Det skriver People og The Guardian.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega480307_003.jpg
 Foto: MEGA

Britney Spears sammen med kæresten Sam Asghari. (Foto: MEGA)

- Der er faktisk ingen egentlig grunde til at suspendere eller fjerne hr. Spears som værge, lyder det i retsdokumenter indgivet torsdag af Jamie Spears' advokat.

- Mr. Spears er villig til at træde tilbage, når tiden er inde, men overgangen skal være ordentlig og indeholde en løsning på de sager, der verserer for domstolen.

- For at få det bedste resultat, bør retten opfordre alle interesserede parter til at mødes og konferere for at løse de verserende sager i fru Spears bedste interesser, lyder det videre i dokumentet.

Det er Jamie Spears' ønske at arbejde sammen med domstolen og Britney selv for at lave en ordentlig overgang og finde en ny værge. Desuden hævder faren, at han tidligere har arbejdet på en lignende overgang.

Men for nu er hans altså stadig Britney Spears værge.

Kæmpe sejr

Jamie Spears advokat mener desuden, at der finder "uberettigede angreb" sted mod hendes klient, og at faren ikke selv tror på, at en offentlig kamp med sin datter om værgemålet vil være i hendes interesse.

I retsdokumenterne lyder det, at Jamie Spears hjalp sin datter i en tid, hvor hun var "i krise, desperat brug for hjælp", og at han kom hende til undsætning.

I en mail til The Guardian skriver popprinsessens advokat, at det er "en kæmpe sejr for Britney Spears og endnu et skridt mod retfærdighed".

Dog opfordrer advokaten til, at Jamie Spears ikke venter, men at han derimod træder af med det samme.

Udviklingen i sagen sker knap to måneder efter, at "Toxic"-sangerinden chokerede verden, da hun i retten fortalte om de 13 år, hvor hun har været under sin fars kontrol.

Britney Spears ønsker i sidste ende at være helt fri, men i første omgang er målet, at det skal være slut med at have sin far som værge.

Sponsoreret indhold