Kendte2. december 2021

Britney Spears fylder 40: Fri og flyvende

Popprinsessen runder fire årtier 2. december, og livet har bestemt ikke været kedeligt – nu er hun klar til bryllup med sin unge forlovede
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun blæste hele verden bagover, da hun i 1998 væltede frem på den internationale popscene i sin fascinerende skolepigeuniform.

Siden da har sangeren solgt mere end 100 millioner album på verdensplan og slået sit navn fast som en af de mest betydningsfulde og opsigtsvækkende popstjerner nogen sinde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/britney_2.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Britney er igen fri til at kunne gifte sig, og ifølge hendes forlovede, Sam Asghari, 27, er der et kæmpe bryllup i sigte. I hvert fald hvis det står til ham.
– Jeg vil have verdens største bryllup, lød det fra den unge skuespiller og fitnessinstruktør for få uger siden. Han understreger dog, at det er Britney, der har bukserne på derhjemme.
– Hun får det, hun vil have. (Foto: Ritzau Scanpix)

Det har dog ikke altid været en dans på roser for den Grammy-vindende stjerne. Skandaler – både store og små – har der været nok af, og det er gået op og ned både karrieremæssigt og i privaten.

Fri efter 14 år

Efter 10 succesfulde år som popstjerne blev Britneys liv i 2008 sat på pause. En række psykiske sammenbrud resulterede i en hospitalsindlæggelse, og kort tid herefter blev hun umyndiggjort på ubestemt tid. Siden da har Britneys far, Jamie Spears, 69, varetaget alle aspekter af hendes liv både privat og økonomisk.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/britney_3.jpg
 (Foto: MEGA)

Popstjernen chokerede hele verden, da hun i 2007 barberede sig skaldet, mens paparazzifotograferne måbende så til. Hun angreb en paparazzifotograf med en paraply. (Foto: MEGA)

I sommer blev det dog for meget for hitmageren, der til en dommer meddelte, at hun følte sig udnyttet og misbrugt af sin familie, og at hendes liv var blevet taget fra hende. Efter en lang juridisk kamp trådte faderen tilbage som værge, og få måneder senere valgte retten i Los Angeles at ophæve umyndiggørelsen og give Britney sin frihed tilbage.

Kampen er dog langtfra slut. Britneys advokat, Mathew Rosengart, er nemlig i fuld gang med at kræve Spears-familien og deres ansatte undersøgt for at have udnyttet sanglærken og stjålet af hendes popformue, der lyder på godt 380 mio. kr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jamie Spears og Britney Spears
 Foto: MEGA

I årevis kunne Britney ikke forlade sit hjem uden at blive forfulgt af paparazzifotografer. Her sammen med sin far, Jamie Spears, 69, kort tid efter han havde fået sin datter umyndiggjort. (Foto: MEGA)

Alligevel har Britney afsluttet 30’erne med en vigtig sejr, der betyder, at hun kan træde ind i sit nye årti med fornyet tro på fremtiden.

Se billeder fra Britneys 40 år lange liv i galleriet herunder:

Britney Spears fylder 40: Fri og flyvende

Sponsoreret indhold