Hollywood3. november 2021

Britney Spears afslører: Værgemålet var min mors idé

I et nu slettet opslag afslører verdensstjernen, at selv om det var hendes far, Jamie Spears, der for 13 år siden begyndte værgemålet, var det hendes mor, Lynne Spears, der fandt på det.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For 13 år siden blev Jamie Spears værge for sin datter, Britney.

Et værgemål, der for nylig blev taget op ved retten i L.A., og som Britney Spears snart bliver fri af efter eget ønske og mange års kamp for frihed.

Undervejs i sagen har sangerinden afsløret flere detaljer fra formynderskabet, blandt andet at hun ikke måtte gifte sig, ikke måtte få børn og var blevet tvunget til at have spiral, som hun ikke måtte få fjernet.

I nat dansk tid kom popstjernen så med endnu en stor afsløring.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britney_spears.png
 Foto: MEGA

Britney Spears og Lynne Spears. Foto: MEGA

I fankredse har der været tvivl om, hvor Britney Spears' mor, Lynne Spears var henne i alt det her, og om hun havde Britneys ryg i sidste ende. Det afviser sangerinden dog i et Instagram-opslag, der siden er blevet slettet.

- Det øjeblik, jeg smiler, bliver min mor så bekymret og siger: "Du opfører dig mærkeligt, hvad er der galt med dig?" Jeg siger: "Hej, mit navn er Britney Spears. Rart endelig at møde dig!", skriver verdensstjernen indledningsvist i teksten.

- Før jeg fortsætter, så tilgiv mig på forhånd. Det er 13 år siden, og jeg er lidt rusten! Det var en familievirksomhed før ... det er det ikke længere!

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/megar28502_10_0.jpg
 Foto: MEGA

Lynne Spears. Foto: MEGA

Herefter følger et afsnit, hvor Britney Spears beskriver, hvor glad hun er for, at hun endelig kan leve sit liv, og så kommer den store afsløring:

- Psssss: Det kan godt være, det var min far, der startede værgemålet for 13 år siden ... men hvad folk ikke ved er, at det var min mor, der gav ham hele idéen!

- Jeg får aldrig de år tilbage. Hun har i hemmelighed ødelagt mit liv. Og ja, jeg vil afsløre hende og Lou Taylor! Så tag hele jeres "jeg har ingen idé om, hvad der foregår"-attitude og knep jer selv! I ved præcis, hvad I har gjort. Min far er ikke klog nok til nogensinde at tænke på et værgemål.

Hvem er Lou Taylor?

Louise Mary Taylor er Britney Spears' tidligere manager, som også har fungeret som familietalsmand.

I flere af de dokumentarer, der for nylig er udgivet om popstjernens værgemål, bliver Lou Taylor og hendes firma, Tri Star Sports and Entertainment Group, gransket. Her kommer det blandt andet frem, at manageren har overvåget Britneys telefon.

Kilde: PageSix og "The New York Times Presents: Controlling Britney Spears"

Her er et skærmbillede af en deling af Britneys tekst. Britney Spears har siden slettet det originale opslag:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/britney_opslag_mor.jpg

Foto: Privat

Britney Spears har været underlagt det kontroversielle værgemål, siden hun i 2008 fik et sammenbrud og nægtede at overlevere de to sønner, Jayden James og Sean Preston, til eksmanden Kevin Federline. Kort tid herefter blev stjernen indlagt på psykiatrisk afdeling, og herfra gik der ikke mange uger, før hun officielt var umyndiggjort.

Umyndiggørelsen har blandt andet betydet, at Britney ikke har haft kontrol over sin egen økonomi, hvor hun bor og arbejder, hvem hun er kæreste med, og hvem hendes venner er.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega567934_007.jpg
 Foto: MEGA

Lou Taylor (Louise Mary Taylor). Foto: MEGA

Britney Spears nye værge, der har overtaget formynderskabet fra Jamie Spears, indtil det kan afsluttes fuldstændig, er en statsautoriseret revisor ved navn John Zabel.

Han er midlertidig formynder af Britney Spears' formue, indtil næste høring, som er sat til at finde sted 12. november.

null

Sponsoreret indhold