Kendte5. august 2020

Brad Pitt overrasker: Fotograferet hos eks'en

Noget tyder på, at den 56-årige skuespiller har fået et bedre forhold til sin eks
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega606046_007.jpg
 Foto: MEGA

Det kom nemlig frem, at Pitts alkoholmisbrug var eskaleret så meget, at det havde ført til håndgemæng mellem ham og parrets ældste søn.

Siden da har forholdet mellem 56-årige Pitt og 45-årige Jolie været anstrengt, men nu ser det ud til, at parret ligefrem er blevet venskabelige.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/20200729-013458-3-1920x1280we.jpg
 Foto: Sala Gedu/Backgrid/Ritzau Scanpix

Her bliver Brad Pitt lukket ind i det vagtbeskyttede nabolag i Los Feliz, hvor Angelina Jolie bor. Foto: Sala Gedu/Backgrid/Ritzau Scanpix

Brad Pitt blev for nylig set på sin motorcykel, hvor han var på vej hen for at besøge Angelina Jolie.

Parret har sammen børnene Maddox på 19, Pax på 16, Zahara på 15, Shiloh på 14 og Knox og Vivienne på 12, og det er højst sandsynligt dem, Brad Pitt er kommet for at besøge hos Angelina Jolie.

Meget tyder på, at stemningen mellem de to eks'er er blevet betydeligt bedre. Tilbage i 2018 lå de nemlig i en bitter strid om børnene.

Parrets skilsmissestrid var blevet så bitter, at en dommer måtte gribe ind i sagen.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/megar01603_28.jpg
 Foto: MEGA

Brad Pitt og Angelina Jolie fotograferet tilbage i 2014. (Foto: MEGA)

Ifølge retsdokumenter pålagde en dommer Angelina Jolie, at hun skulle lade børnene se Brad Pitt mere, ellers risikerede hun at miste den fulde forældremyndighed.

I retsdokumenterne stod der, at "det skader børnene, hvis de ikke har et forhold til deres far" og tilføjede, at det var "afgørende, at hver af dem har et sundt og stærkt forhold til deres far og mor".

Dommeren pålagde Angelina Jolie en række punkter, hun skulle opfylde, ellers risikerede hun at miste den fulde forældremyndighed.

Ifølge The Blast drejede det sig blandt andet om:

- Angelina skulle give Brad alle børnenes mobiltelefonnumre, så han kunne ringe til dem, når han ønskede.

- Det var ikke tilladt, at hun læste beskederne, som Brad og børnene sendte til hinanden.

- Angelina skulle arrangere et telefonopkald til børnenes læge, der skulle forklare dem, at "retten har vurderet, at det er sikkert for dem at være sammen med deres far".

- Der blev lagt et skema for, hvornår Brad måtte se de fem yngste børn, mens de over sommeren boede med deres mor i London, hvor hun indspillede "Maleficent 2". Under besøgene skulle der være en børneterapeut til stede.

- Det ældste barn, Maddox der på det tidspunkt var 16, måtte selv bestemme, hvor meget eller lidt han ønskede at se sin far.

- Når børnene var i Californien, måtte Pitt selv bestemme, om han og børnene skulle være i hans hjem eller i Jolies.

- Når børnene var i Brads varetægt, måtte Angelina kun ringe én gang om dagen på et tidspunkt, som begge forældre på forhånd var blevet enige om.

Retten gjorde det klart over for Jolie, at konsekvenserne ved ikke at følge rettens påbud kunne være alvorligt:

- Hvis de yngre børn bliver ved med at blive afskåret fra deres far og er afhængige af omstændigherne omkring situationen, så vil det resultere i, at tiden de tilbringer med Jolie reduceres og kan resultere i, at retten giver den fulde fysiske forældremyndighed til Pitt, lød det i retsdokumenterne tilbage i 2018.

Sponsoreret indhold