Kendte9. juli 2020

Brad Pitt og Angelina Jolie afslører: Går i terapi sammen

Selvom det tidligere powerpar for længst er blevet skilt, så er det altså nu, de har brug for at gå i terapi sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/phlphotos404430.jpg
 (Foto: MEGA)

Skuespillerparret Brad Pitt, 56, og Angelina Jolie, 45, gik fra hinanden tilbage i 2016. Alligevel er det netop nu, de to har behov for at gå i terapi.

Det er dog ikke, fordi Pitt og Jolie agter at finde sammen igen. Ifølge en kilde handler det nemlig om at få samarbejdet med parrets seks børn til at fungere. Derfor går de nu er familieterapi.

Det skriver flere medier – blandt andre People og The Sun.

Parret har sammen sønnerne Maddox, 18, Pax, 16, og Knox, 12, samt tre døtre Zahara, 15, Shiloh, 14, og Vivienne, 12. Og det er således parrets seks børn, der er årsag til terapien:

- De havde helt sikkert brug for hjælp til at løse kontroverserne om forældremyndigheden – og hvordan Brad kunne være far igen, forklarer en kilde til People.

Børnene er ældre nu og har ikke længere separations-problemer fra Angie (Angelina Jolie, red.).

Kilden afslører desuden, at det har taget Brad Pitt og Angelina Jolie ”lang tid at nå til det her sted” samt ”masser af terapi”.

På nuværende tidspunkt har parret en aftale om, hvor meget tid de mindste børn skal være hvert sted. Og det er, ifølge kilden, noget, som Brad Pitt i den grad sætter pris på:

- Brad elsker at tilbringe så meget tid med dem som overhovedet muligt. Han virker meget gladere.

Brad Pitt og Angelina Jolie mødte hinanden under indspilningerne til filmen ”Mr. and Mrs. Smith”, mens Brad Pitt stadig var gift med ”Venner”-stjernen Jennifer Aniston, 51.

Sponsoreret indhold