Kendte 6. august 2017

Bo som i "Game of Thrones"

Drømmer du dig væk til det eventyrlige "Game of Thrones"-univers nogle gange, så behøver du ikke rejse langt væk, for at få følelsen af at være med i serien. AirBNB har nemlig udlejningsboliger, der får dig i den helt rette stemning
Foto: All Over

Den eventyrlige TV-serie "Game of Thrones" er spækket med flotte omgivelser og steder, man nærmest kun kan drømme sig til.

Og dog! For boligudlejningsportalen AirBNB har nemlig boliger, der passer til en "Game of Thrones"-fans hedeste drømme. 

Har du fx altid drømt om en tur til King's Landing, så er der flere muligheder rundt om i hele verden. 

Villa Mediteran - Dubrovnik, Kroatien

Denne smukke bourgeois Villa Mediterran kan rumme 12 personer i fem suiter og ligger kun få minutters gang fra den gamle bydel. Det perfekte udgangspunkt for at opdage den historiske destination.

Samtidig er der mulighed for at se flere af de steder, hvor "Game of Thrones" bliver optaget. Dubrovnik er nemlig hovedkulissen til King's Landing.

Du skal dog alliere dig med nogle af dine venner, hvis du en tur til Dubrovnik. Villaen koster nemlig 5.363 kroner pr. nat.

Artiklen fortsætter efter billedet af Villa Mediterran

Sådan ser Villa Mediterran ud. (Foto: AirBNB)

Alemanys 5 - Girona, Spanien

Jamie Lannister betrådte de gamle trin i Girona i Spanien i sæson seks’ episke kampscener, og dette hjem er lige så episk. Denne bolig i Girona dateres helt tilbage til det 16. århundrede og tilbyder en unik blanding af moderne luksus og historiske elementer.

Der er plads til hele ti sovende gæster i Alemanys 5, der på magisk vis blander nyt og gammelt. Hjemmet koster 4.023 kroner pr. nat. 

Artiklen fortsætter efter billedet af Alemanys 5

Alemanys 5 byder på både nyt og gammelt. (Foto: AirBNB)

Lejlighed tæt på katedralen - Girona, Spanien

Margaery Tyrell afventede sin soning på de gamle trin ved Catedral de Girona, som er synlige fra vinduet i denne fantastiske lejlighed beliggende i en historisk bydel.

Lejligheden koster kun 768 kroner pr. nat. Der er plads til tre sovende gæster, og så er der hele to badeværelser, så I aldrig kommer til at kæmpe om pladsen foran spejlet. 

Artiklen fortsætter efter billedet af lejligheden

Fra lejligheden kan du se ud på de gamle trappetrin foran katedralen. (Foto: AirBNB)

Spektakulært hus - Girona, Spanien

Dette hjem i Girona ligner noget fra den trolddomsbefængte by Qarth, hvor Dronning Daenerys Targaryen blev hjemsøgt af spådomme. Casa Mercè har et overdådigt design fyldt med dristige farver og frodige haver. Vandr gennem de gamle sale og sluk tørsten ved de mange fontæner. 

Der samtidig mulighed for at se nogle af de mange andre steder i byen, hvor der er blevet optaget masser af "Game of Thrones". 

Villaen koster 1.992 kroner pr. nat, men så er der også plads til otte overnattende gæster. 

Artiklen fortsætter efter billedet af villaen

Sådan ser den flotte villa i Girona ud udefra. (Foto: AirBNB)

Kilcolgan-slottet - Galway, Irland

Jon Snow kunne have boet i dette smukke slot i Galway, Irland. Kilcolgan Castle tilbyder gæsterne privatliv, men guider til de skjulte lokale skatte, hvis ønsket. Med snoede trapper og egetræsbjælker, vil du føle dig som et ægte medlem af ”Night’s Watch”.

Det bedste af det hele er, at det ikke en gang er særligt dyrt, hvis du vil bo der med dine venner. 2.298 kroner skal I af med, hvis I vil føle jer som konger.

Artiklen fortsætter efter billedet af Kilcolgan-slottet

Dette slot kan blive dit for en nat. (Foto: AirBNB)

Vælger man at bo i et AirBNB-hjem, så kan du faktisk også komme til at bo i et hjem, hvor nogle af tidens helt store stjerner har boet. 

Blandt andet har Justin Bieber og Beyoncé begge lejet sig ind i nogle gigantiske villaer rundt om i verden, og også sangeren John Legend har benyttet sig af AirBNB tidligere

Ligeledes har AirBNB også nogle boliger, der er så specielle, at man ikke kan andet end at drømme om at få lov til at bo der. 

Fx kan man leje sig ind i det meget pink Barbie-hus, eller man kan føle sig som en ægte havfrue og bo i en kæmpe muslingeskal

Du kan se billeder af The Pink Mansion, som du kan også kan leje på AirBNB i galleriet herunder

The Pink Mansion

 

 

Sponsoreret indhold