Føler du dig som en havfrue, så er det her hus noget for dig

Det flotte hus, der er placeret i Mexico, får dig til at føle dig som Ariel i \

Det flotte hus, der er placeret i Mexico, får dig til at føle dig som Ariel i "Den lille havfrue".

Foto: AirBNB

Går du nogle gange og drømmer dig væk til et liv under havet? Og ville du egentlig bare gerne have været en havfrue i stedet for et menneske på to ben? 

Så har AirBNB måske en løsning til dig. I Mexico har de nemlig et hus til leje, der er indrettet med muslingeskaller, havfruer og andre ting, der får ens tanker ledet hen på kong Triton og Ariels slot i "Den lille havfrue". 

Og for bare 2000 kroner pr. nat, så kan du komme til at bo der. Det kan jo næsten ikke blive bedre, vel?

Huset hedder på spansk Casa Caracol, som bliver oversat til muslingehuset på danske, og her får du alt det, du har brug for til en hyggelig ferie. 

Du har en lækker privat pool, så du kan slikke sol uden at blive forstyrret af andre. Her er to store senge, så du kan invitere venner med. En stor grill, så der kan holdes store grillfester, og så er der selvfølgelig både aircondition og wifi i hjemmet. 

Det særprægede hjem blev bygget af arkitekten Eduardo Ocampo tilbage i 1994, og hvis du gerne vil vide, hvad han egentlig tænkte, da han byggede det særprægede hus, så kan du jo spørge ham selv. Han bor nemlig lige ved siden af. 
 
 
Og vil man gerne have lidt stjernestøv, når man rejser udenlands, så har AirBNB også styr på det. De har nemlig flere huse, hvor nogle af de helt store stjerner har boet. 
 
Blandt andet har Beyoncé, Justin Bieber og John Legend alle brugt AirBNB, når de har været på ferie. 
 
Du kan se flere billeder af Casa Caracol i galleriet herunder

Casa Caracol, Isla Mujeres, AirBNB

 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close