Hollywood22. maj 2017

Kom ind i den fede bolig som både Bieber og Beyoncé har boet i

Justin Bieber og Beyoncé ved, hvordan man holder ferie med stil. Det beviser denne lækre bolig i Californien, som de begge har boet i
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/airbnbbb.jpg
 Foto: AirBNB og All Over

Det kan godt være, at man ikke har lyst til at kaste mange penge efter et sommerhus eller en ny bolig, men mindre kan også gøre det. Hos AirBNB går stjernerne nemlig all-in, når det kommert til at leje luksusboliger.

Og det har både Justin Bieber og Beyoncé gjort. De har nemlig begge holdt ferie i denne fede villa i nærheden af San Francisco, der koster ikke mindre end 68.410 kroner at bo i pr. nat.

Den store villa har fem soveværelser, så du kan tage dine ni bedste venner med, hvis du vælger at leje den luksuriøse bolig, hvor man har et 270 grader view over San Francisco Bay.

Her er udendørs pejs, en kæmpe pool og spaområde. Og så er der selvfølgelig et spillerum med stor bar og poolbord.

Det store køkken er en hver hjemmekoks hede drøm. Der er nemlig god plads til at svinge med potter og pander, der er nemlig hele fem ovne, en dampovn, induktionskomfur, og gider du ikke være indenfor, så er der også et kæmpe udendørs køkken. Når du har lavet mad, så er der heldigvis også tænkt på rengøringen. Der er nemlig ikke bare en, men hele tre opvaskemaskiner i huset, så du kommer ikke til at skulle vaske op i hånden.

Skulle du blive sulten efter et lækkert stykke frugt, så er der 60 frugttræer på grunden, der kan være behjælpelige med det, og på toppen af huset er en lille køkkenhave med grøntsager.

Desuden hører der høns med til villaen, så du kan få friske æg hver dag.

Af andre luksus-elementer kan nævnes vinrum og fitnesscenter.

Vi forstår faktisk godt, hvorfor både Bieber og Beyoncé har valgt, at bo i denne vilde bolig. Du kan også komme til at bo der ved at leje den igennem AirBNB.

Du kan se flere billeder i galleriet herunder

AirBNB-bolig som både Justin Bieber og Beyoncé har boet i

Sponsoreret indhold