Kendte29. juni 2017

Vanvittig video: Bliver kørt ned af bus – og går direkte på pub bagefter

En mand overlevede mirakuløst at blive kørt ned af en dobbeltdækkerbus. Tilsyneladende var manden ikke så påvirket af uheldet, at han ikke havde overskud til at spankulere ind på en nærliggende pub i sekunderne efter det dramatiske sammenstød. Se videoen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/busroed.jpg
 Foto: YouTube

Det er de færreste, der slipper uskadt fra at blive torpederet af en dobbeltdækkerbus.

Det er også de færreste, der har overskud til et besøg på en pub blot sekunder efter mødet med det tonstunge køretøj.

Men britiske Simon Smith, 53, mand er ikke som de fleste.

Den 53-årige fyr fra Reading i Berkshire, England havde nemlig både energi og overskud til at rejse sig og gå på pub – blot få sekunder efter, at han ud af det blå var blevet torpederet af en dobbeltdækkerbus.

Det vanvittige sammenstød fandt sted lørdag, da chaufføren en lilla dobbeltdækkerbus mistede herredømmet over det store køretøj og bragede ind i Simon Smith, der blev kastet omkring 13 meter hen ad fortovet.

- Jeg går den tur hver lørdag. Jeg bemærkede det ikke, men så hørte jeg noget larm bag mig, og jeg blev ramt bagfra. Derefter kan man se på overvågningen, hvad der skete, siger han til The Sun.

Helt mirakuløst slap han ifølge The Sun med blå mærker og skrammer – og havde altså efterfølgende både energi og overskud til at rejse sig og gå på pub.

Over for det britiske medie fastslår den både heldige og uheldige fyr, at han dog ikke gik ind på pubben The Purple Turtle for at skylle hændelsen ned med en kold bajer.

- Det er sjovt, at alle tror, jeg gik derind for at få en 'pint' (øl, red.). Rent faktisk søgte jeg sikkerhed og gik derfor ind på pubben.

Du kan se den vilde video herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold