Kendte 31. maj 2019

Blev fundet livløs i sin bil: Skuespiller lagt i koma

Den britiske skuespiller Andy Newton John blev i sidste uge fundet kollapset i sin bil. Han blev indlagt på hospitalet, hvor han den sidste uge har ligget i koma
(Foto: MEGA)

Den britiske skuespiller Andy Newton John har tilbragt en uge i koma, efter han med egne ord har ”brændt sit lys i begge ender”.

Den 38-årige skuespiller, der blandt andet kendes fra TV-serien ”Hollyoaks”, blev fundet kollapset i sin bil torsdag i sidste uge i Los Angeles.

Han blev hastet på hospitalet, hvor lægerne straks lagde ham i kunstig koma, efter de konstaterede, at han var ramt af en alvorlig lungebetændelse.

Andy Newton John blev vækket af lægerne i onsdags, og han er nu så småt i gang med at komme sig på hospitalet.

Til Hull Live takker skuespilleren ifølge Daily Mail den årvågne forbipasserende, der fandt ham i bilen torsdag i sidste uge. Var det ikke for vedkommende, var Andy Newton John efter alt at dømme død.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg sov ved siden af havet i min bil, det er rart, det er som at være ved Humber Bridge, min far plejede at gøre det, fortæller Andy Newton John ifølge Daily Mail til Hull Live og tilføjer:

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Andy Newton John har tilbragt en uge i koma. Foto: MEGA

- Jeg har været virkelig udkørt og stresset i et stykke tid. Jeg har haft influenza, men troede bare, jeg var udkørt, forklarer han.

Hospitalsindlæggelsen betød, at Andy Newton John ikke kunne deltage i begravelsen af en veninde, der tidligere på ugen blev begravet i England.

Andy Newton John insisterer, at han er i bedring, men er klar over, at der venter ham en længere periode, før han er på benene igen.

Det er ikke første gang, at Andy Newton John har kæmpet med sygdom. I 2005 blev han diagnosticeret med en alvorlig form for hudkræft i begge ben.

Efterfølgende blev han ambassadør for den britiske kræft-forening, hvor han i den forbindelse har gennemført imponerende 13 maratons og syv halvmaratons til dato.

- Jeg har løbet maraton, gået til yoga og trænet, fløjet til og fra London hver anden uge og brændt mit lys i begge ender, fortæller han.

 

Sponsoreret indhold