Kendte30. juni 2019

Blachmans kæreste: Jeg nyder at være nøgen

Den nye kvinde i ”X Factor”-dommeren Thomas Blachmans liv levede et liv med stoffer og fester, før hun blev forelsket og gravid.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blachman_og_julia_werup_foto_robin_skjoldborg.jpg
 (Foto: Robin Skjoldborg)

En bar røv er ikke et usædvanligt syn på Thomas Blachmans husbåd, der ligger på Holmen i København.

Han har nemlig forelsket sig i svenske Julia Werup, som gerne trisser rundt, som Gud har skabt hende.

– Jeg er meget nøgen herhjemme. Bader nøgen i mit hus i Sverige med veninder. Går nøgen rundt. Går i sauna.

Det er afslappende og naturligt, jeg nyder det, jeg nyder virkelig min nøgenhed, siger Thomas Blachmans forlovede til Femina.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/blachman_og_julia_werup_foto_robin_skjoldborg5.jpg
 (Foto: Robin Skjoldborg)

– Julia er så vild og fuld af liv og så højtråbende. Jeg elsker, når hun bøvser for bevidst at modarbejde sin egen skønhed – det er bare en helt vanvittig livsglæde i et forrykt, lykkeligt øjeblik, siger Blachman til Femina. (Foto: Robin Skjoldborg)

– Det er ikke spor mærkeligt. Jeg er opvokset i en familie, der havde et meget naturligt forhold til nøgenhed. Der var ikke noget at skamme sig over. Det vil jeg give videre til mit barn, fortæller Julia.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/blachman_og_julia_werup_foto_robin_skjoldborg4.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er ikke kun Blachmans kæreste, der er fascineret af nøgenhed. – Jeg overvejer nogle gange, om man skulle gøre noget fuldstændig radikalt. Gå nøgen ned igennem Strøget f.eks. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Lynbaby

Det barn, som den 31-årige svenske sangerinde og digter snakker om, er den dreng, som i øjeblikket vokser i hendes mave.

Til efteråret føder hun sit og Thomas Blachmans første fælles barn.

– Sidste sommer kendte vi ikke hinanden. Det hele er gået lidt hurtigt. Vi har begge to meget energi og er meget fabulerende.

– Det er ikke nok for os at lave babyer sammen, vi må også lave musik. Det er helt naturligt, også selv om det slet ikke var meningen, fortæller Thomas Blachman i et interview med Eurowoman.

– Intet er planlagt. Det skete bare, indskyder Julia i samme interview.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/blachman_og_julia_werup_foto_robin_skjoldborg3.jpg
 (Foto: Robin Skjoldborg)

– Halvdelen af Danmark får for lidt sex, det er der ingen tvivl om, og det er ikke sundt for nogen. Specielt ikke for dem, der får sex regelmæssigt, for dem er det virkelig kedeligt, at halvdelen sidder uforløste og får ondt i røven, lyder det fra Blachman i Femina. (Foto: Robin Skjoldborg)

De mødte hinanden på en jazzklub i november sidste år. Og der gik ikke mange sekunder, før Blachman var fascineret af den svenskfødte digter og sangerinde.

– Jeg har arbejdet med TV i mange år og lavet masser af musik, men i mødet med Julia har jeg fundet den autenticitet, jeg ubevidst har ledt efter, siger den excentriske ”X Factor”-dommer til Eurowoman.

På trods af en aldersforskel på 25 år var Julia heller ikke i tvivl om, at Thomas var den rigtige for hende.

– Hvad skulle jeg med en mand på min egen alder? spørger Julia.

– Så plejer det at blive noget med, at vi skal snakke om hans angst for fremtiden, og hvad han skal bruge sin tid på og gøre resten af sit liv.

Jeg har sgu nok med mine egne tanker om det, jeg har ikke brug for en mand, som er lige så forvirret som mig. Altså, der er en helt anden stabilitet i ældre mænd, slår Julia fast i Femina.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/blachman_og_julia_werup_foto_robin_skjoldborg2.jpg
 (Foto: Robin Skjoldborg)

Blachman og Julia svinger på mange måder og har netop lavet albummet ”Blixtra”, som er baseret på hendes digte. – Jeg stillede mig nøgen foran mikrofonen, og så tog jeg bogen og læste højt en halv time. I hvert nummer blev Thomas nødt til at klippe det væk, når jeg udbrød: ”Jeg orker ikke mere, jeg gider ikke mere”. Bagefter lavede jeg vokaler ovenpå, og så har Thomas arbejdet ud fra det, siger Julia til Femina. (Foto: Robin Skjoldborg)

Slut med stoffer

Stabilitet er noget, der indimellem har manglet i Julias liv.

– Jeg har haft det virkelig skidt i perioder. Jeg flyttede også hjem til min mor i Sverige på et tidspunkt, fordi jeg prøvede at komme væk fra det destruktive liv, jeg levede, erkender Julia.

Det blev ikke bedre, efter at hun for få år siden mistede først sin far og kort efter sin mor.

– Det er bare så trist, at Thomas ikke kan møde mine forældre, og det er endnu værre at være gravid og ikke kunne sige det til sine forældre.

Det er virkelig hårdt. Især med min mor, som ikke er der. Det er i det hele taget også bare en kæmpestor forandring i mit liv.

Jeg har levet som en sindssyg med masser af alkohol, mænd, coke og fest, afslører Julia i Femina.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/thomas_blachman_og_julia_werup.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Der er masser af kærtegn i Julia og Thomas’ forhold. (Foto: Dan Mariegaard)

Det vilde liv sluttede dog, da hun mødte Thomas.

– Det er jo noget helt andet nu, det er blevet et meget dejligt fundament, fra vi mødte hinanden. Trygt og kærligt, som jeg ikke har haft tidligere i mit liv, siger Julia.

Thomas Blachman er da også klar til at tage sig af både Julia og deres kommende søn.

– Jeg er et godt sted i mit liv. Når alt kommer til alt, er jeg en god far.

Jeg er relativt heldig med det, jeg laver, og jeg bliver ikke stresset, siger Blachman, der i forvejen er far til Henry på 17 år og Ramona på 12 år.

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Sponsoreret indhold