Kendte17. januar 2021

Bindi Irwin genskaber sin mor og far Steve Irwins søde graviditetsbillede

Den 22-årige datter af krokodillejægeren er nu gået ind i tredje trimester af sin graviditet, og det har hun valgt at fejre ved at genskabe et sødt billede af hendes egne forældre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bindi_irwin_og_chandler_powell.jpg
 Foto: MEGA

Det var tilbage i august måned, at den 22-årige dyreforkæmper Bindi Irwin kunne annoncere, at hun og manden Chandler Powell ventede deres første barn.

Siden har hun flittigt opdateret sine mere end fire millioner følgere på Instagram med graviditetsbilleder – og ikke mindst søde sammenligninger med babyens størrelse op mod de forskellige dyr, som de har i deres zoologiske have.

Nu er krokodillejægerens datter gået ind i tredje trimester, og det har hun og manden valgt at fejre ved at genskabe et ikonisk billede af hendes forældre.

- Genskaber et helt specielt øjeblik, skriver hun selv til billederne, der først viser Chandler Powell kysse sin kones mave og dernæst billedet af hendes far, Steve Irwin og hende selv, der kysser Terri Irwins mave.

Artiklen fortsætter under opslaget

Billedet af hendes forældre er fra da hendes mor ventede sønnen Robert Irwin, der blev født den første december 2003.

Steve Irwin nåede selv kun at opleve sin søn i knap tre år, da han på tragisk vis døde den fjerde september 2006 under en optagelse til et af hans mange dyre-programmer.

Sponsoreret indhold