Kendte12. oktober 2020

Bindi Irwin viser for første gang babybulen frem

I august kunne den 22-årige Krokodillejægeren-datter afsløre, at hun og manden venter deres første barn. Nu viser hun endelig bulen frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega209614_001.jpg
 Foto: MEGA

Trods et indtil videre turbulent år 2020 for de fleste mennesker, så der for den 22-årige Bindi Irwin og hendes mand Chandler Powell haft masser at glæde sig over.

For i starten af august måned kunne de to nemlig afsløre, at de venter deres første barn, og at de nu fører Irwin-generationen videre.

- Det er en ære at kunne dele det her særlige øjeblik med jer. Selvom jeg kun er i mit første trimester, så vil vi virkelig gerne have, at I er den af denne rejse, lød det for et par måneder siden, inden hun kunne afsløre, at det er en lille pige, som parret venter sig.

Siden da har den 22-årige Krokodillejægeren-datter flittigt del billeder fra hendes ultralydsscanninger. Men nu viser hun altså for første gang maven frem for sine mere end fire millioner følgere på det sociale medie Instagram.

- Min smukke mor tog det her billede i går. Vores lille pige har det godt. Hver gang vi får lavet en ultralydsscanning, så er hun utrolig energisk og bevæger sig en masse. Lige nu er hun på størrelse med en Mountain pygmy possum, skriver hun til billedet, hvor hun holder om sin voksende mave.

Ifølge en kilde tæt på parret, så lyder det til medie US Weekly, at parret allerede er i fuld gang med at lægge planer for fremtiden, mens de læser alt, hvad de kan komme i nærheden af for at forberede sig på den kommende rolle som forældre.

- De nyder hvert et øjeblik af graviditeten, og de føler sig enormt beærede over at have så meget støtte og support og kærlighed fra deres familie, venner og fans, lyder det fra insideren.

- Bindi besluttede med det samme, at hun gerne ville dele hele rejsen på de sociale medier, så Chandler har taget en masse billeder og hjulpet hende med at lave posts – og det samme har hendes bror, Robert og hendes mor, Terri.

Bindi Irwin og Chandler Powell blev hemmeligt gift tilbage i starten af året, inden Australien blev lukket ned på grund af coronavirus.

De to har dannet par i mere end syv år, efter at de to mødte hinanden i Australien Zoo, som blev oprettet af Steve Irwin og Terri Irwin for mere end 50 år siden.

null

Sponsoreret indhold