Kendte12. juli 2017

Vanvittigt: Betjent skød to hunde, der ”logrede med halen”

En amerikansk betjent fastholder, at han skød i selvforsvar, da han lørdag skød og sårede to hunde på en privat ejendom i Minneapolis. Videoovervågning fra episoden viser dog, at hundene ikke var på vej til at angribe, men at de i stedet logrede med halen. Se den voldsomme video lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hunde.jpg
 Foto: Facebook/Jennifer LeMay

En amerikansk betjent fra Minneapolis er havnet i et regulært stormvejr efter en episode, der udspillede sig i den amerikanske storby lørdag.

Her skød og sårede betjenten to hunde på en privat ejendom – selv fastholder han, at han skød i ”selvforsvar, fordi de to hunde var på vej til at angribe ham”.

Men den historie har flere mere end svært ved at tro på, efter at hundenes ejer har offentliggjort videooptagelser, der viser selve skyderiet.

Her kan man se, at den ene af de to hunde – en staffordshire terrier – kom luntende imod betjenten med en logrende hale. Den var altså ifølge flere slet ikke ude på an angribe, men gik blot imod betjenten for at sige hej.

Ejeren af hundene - Jennifer LeMay – fortæller til det amerikanske medie Star Tribune, at begge hunde overlevede skuddene, men at der nu venter familien en kæmpe dyrlægeregning.

Du kan se den voldsomme video nederst i artiklen.

null
https://imgix.seoghoer.dk/19956874_769658096538547_8115008545998177471_o.jpg

Ciroc på vej hjem fra hospitalet efter lørdagens skudepisode. Foto: Jennifer /Facebook

Politiet har efterfølgende undskyldt episoden, og politiet er nu i gang med at efterforske sagen for at finde ud af, præcis hvad der skete lørdag, og om betjenten bør stilles til ansvar.

Politiet blev tilkaldt til familien LeMays hus, fordi familiens to teenagedøtre kom til at udløse indbrudsalarmen, da de kom hjem lørdag aften omkring klokken 21.15.

Da betjenten ankom til huset på Queen Avenue N, gik han direkte om i familiens have, hvor han stødte på de to hunde, som han skød kort tid efter.

En af døtrene overværede skyderiet fra sit værelse. Hun påstår, at hundene ikke angreb, men blot logrede med halen og virkede glad for at se en mand.

Familien måtte efterfølgende selv køre hundene på dyrehospitalet. Politiet havde ellers lovet, at der var en dyreambulance på vej, men den dukkede aldrig op. Og til sidst valgte familien selv at køre hundene afsted.

Familiens to hunde Ciroc og Rocko overlevede som sagt, men der vil formentlig gå et stykke tid, før at de begge er helt raske igen. Familien har haft begge hunde, siden de var helt små.

Begge hunde er uddannede ”støttehunde”, hvilket vil sige, at de er trænede til at passe godt på familiens to andre sønner, der begge lider af svær angst.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold