Kendte10. februar 2016

Video: Verdens største pitbull har fået ENDNU et kuld hvalpe

Verdens formentlig største pitbull har endnu engang fået poterne fulde – han er nemlig blevet far til endnu et kuld skønne hvalpe, som du kan se i denne video
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/verdens_stoerste_pitbull_har_faaet_endnu_et_kuld_hvalpe.jpg
 (Foto: Barcroft TV)

Han ligner mest af alt én, der kan sluge en mindre hund i én mundfuld, og med en vægt på over 78 kilo vejer pitbull-hunden Hulk da også mere end en gennemsnitlig, voksen kvinde.

Men den enorme vovse viser for tiden en langt mere sød og bedårende side af sig selv. Han er nemlig blevet far til endnu et kuld hvalpe – og som du kan se i denne bedårende video er farmand selvfølgelig også med, når de små hårbolde skal lære at svømme for første gang.

De små hvalpe bor i New Hampshire sammen med ejeren Marlon Grennan, der regner med, at hver hvalp vil kunne sælges for svimlende 430.000 danske kroner – men så skal de små spirrevipper gennemgå og bestå et træningsforløb, der vil gøre dem til stabile og lydige vagthunde.

Det er blandt andet derfor, at hvalpene allerede nu – i en alder af 4,5 uger – leger og svømmer i badekarret i hjemmet i New Hampshire.

Og imens hvalpene lærer at svømme, holder far Hulk nøje øje med sine små guldklumper.

Sidste år blev Hulk også lidt af en verdensstjerne, da det første gang kom frem, at den 78 kilo tung vagthund var blevet far til otte hvalpe. Og sidste år modtog hundeejeren også masser af kritik – mange mente nemlig, at Hulk er alt for stor og farlig til at bo sammen med familien, der også har en lille søn.

Men Marlon Grennan manede dengang til ro.

- Han er en vidunderlig, en ganske veltrænet hund, udtalte ejeren Marlon Grennan ifølge det amerikanske medie ABC News tidligere på året sidste år. Han tilføjede, at han ønsker at ændre billedet af den omdiskuterede muskelhund.

- Pitbulls er kun i medierne, når dårlige ting sker, og så bliver myten af dem som monstre foreviget, sagde ejeren.

- Men det er ikke sandt. Det er muligvis ikke en hund for alle, men med en passende træning og en god ejer kan de blive en fantastisk familie-, arbejds- eller vagthund, sagde Marlon Grennan, der bor i New Hampshire med sin kone Lisa, sønnen Jordan og Hulk.

Mød Hulk sammen med sit nye kuld hvalpe her:

Sponsoreret indhold