Blev angrebet af hulepindsvind: Nu vil alle hjælpe hunden Mahola

Det så voldsomt ud, efter at Mahola var blevet angrebet af hulepindsvinet. Foto: GoFundMe

Det så voldsomt ud, efter at Mahola var blevet angrebet af hulepindsvinet. Foto: GoFundMe

GoFundMe

Dét ser smertefuldt ud, og det var det også!

Men heldigvis kan hunden Mahola igen logre med halen. Den er så småt ved at komme til hægterne igen efter et smertefuldt og vanvittigt angreb, der næsten kostede den livet.

For nyligt blev hunden nemlig angrebet af et hulepindsvin, mens den var ude at lege med to af sine hundevenner - Nestah og Soljah - i den canadiske provins Saskatchewan.

Hulepindsvinet angreb alle tre hunde, men angrebet på Mahola var så alvorligt, at den blev spiddet med hundredvis af pigge, der blandt andet ramte dens lunger og hjerte.

Lille Mahola var dækket med pigge efter det vanvittige angreb. Foto: GoFundMe

Mahola måtte gennem flere operationer efter angrebet. Foto: GoFundMe

Smilet er tilbage hos Mahola. Foto: GoFundMe

Mahola blev hastet på dyrlægehospitalet, hvor den siden har gennemgået utallige operationer for at få fjernet piggene og få lappet sårene sammen. Den er nu i bedring ligesom sine to hunde-venner, der også måtte i behandling for at få fjernet pigge.

Men det har ikke været uden pris. For dyrlægeregningerne er rendt op i over $8.000 – og forstætter med at stige – og dét beløb kunne hundenes ejer, Dennis, slet ikke betale.

Derfor valgte Dennis’ ven – Mike Gerrand – at starte en indsamling via indsamlingshjemmesiden GoFundMe. Håbet var, at hundeglade mennesker ville hjælpe med at dække noget at dyrlægeregningen med små og store bidrag.

Og de tre hunde – og deres ejer – kan i sandhed fortsætte med at logre med halen. For på rekordtid er det strømmet ind med tusindvis af kroner, så regningen i dag er betalt.

- Jeg takker hver og én af jer hundeglade mennesker af hele mit hjerte, lyder det i dag fra den glade hundeejer.

Du har stadig mulighed for at donere penge, hvis du vil hjælpe Mahola og dens ejer endnu mere. Du kan gøre det her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close