Kendte8. januar 2020

Badehotellet vender tilbage: Tysken kommer

De sidste fire år har ”Badehotellet” været Danmarks største tv-fiktionssucces. Nu vender serien tilbage den 27. januar på TV 2 – med nye, tyske gæster på stranden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/badehotellet_1_0.jpg
 (Foto: TV 2 (Mike Kollöffel))

Den 27. januar skal danskerne langt om længe på badeferie igen, når en ny sæson af "Badehotellet" har premiere. Så er du en af dem, der har savnet karakterer som Fru Fjeldsø, Hr. Weyse og grosserer Madsen, bør du læse med herunder.

tYSKERNES INDTOG

– Den nye sæson udspiller sig i sommeren 1940. Det, kontorchef Aurland har advaret om, siden seriens første afsnit, er nu blevet til virkelighed. Krigen er kommet.

– ”Badehotellet” er som altid en blanding af drama og komedie. Det gælder stadig her under besættelsen, ja, seerne vil visse steder opleve, at komedien bliver mere udtalt, fordi der er kommet en ny, markant modspiller på banen, fortæller seriens forfattere Hanna Lundblad og Stig Thorsboe – uden at afsløre, om Lars Ranthe, 50, i skikkelse af grosserer Madsen får færten af flere gode forretninger efter tyskernes indtog.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/badehotellet_2_1.jpg
 (Foto: TV2 (Mike Kollöffel))

Lars Ranthe i rollen som grosserer Georg Madsen. (Foto: TV2 (Mike Kollöffel))

https://imgix.seoghoer.dk/badehotellet_3_0.jpg
 (Foto: TV 2 (Mike Kollöffel))

Som billedet afslører, forhindrer krigen ikke stamgæsterne i at transportere sig til det nordjyske, selv om tyskerne i 1940 forbød privatbilisme. (Foto: TV 2 (Mike Kollöffel))

WEYSE OG CO. TJEKKER IND IGEN

Som han har gjort det de foregående seks sæsoner, har Jens Jacob Tychsen, 44, trukket i moustachen, for Edward Weyse skal selvfølgelig på sommerferie i det nordjyske på Andersens Badehotel langt fra de tyske troppers støvletramp i det besatte København.

I år følger hans muse, Helene, også med på ferien. Da sidste sæson blev indspillet, holdt fru Weyse sig hjemme i hovedstaden – muligvis fordi Cecilie Stenspil, 40, var gravid under optagelserne.

Alle vil se "Badehotellet"

Nok har Molly sluppet tøjlerne på sit gamle badehotel, men Bodil Jørgensen, 58, holder sig ikke hjemme fra optagelserne på den serie, som de sidste år var landets mest sete på tv for fjerde år i træk.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/badehotellet_6_0.jpg
 (Foto: TV 2 (Mike Kollöffel))

Bodil Jørgensen i badehotellets køkken i rollen som Molly. (Foto: TV 2 (Mike Kollöffel))

Halvanden million danskere følger troligt med i de små og store dramaer, der indtil nu er foregået i 1930’erne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/badehotellet_5_0.jpg
 (Foto: TV 2 (Mike Kollöffel))

I den nye sæson har Birthe Neumann, 72, igen fundet den ligefremme omgangstone frem hos fru Fjeldsø, der gerne lader sig opvarte af Laura Kjær, 23. (Foto: TV 2 (Mike Kollöffel))

AMANDA TAGER OVER

Bare to måneder før den nye omgang ”Badehotellet” skulle i kassen, fødte Amalie Dollerup, 33, sit og gemalen Andreas Jebros første barn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/badehotellet_4_0.jpg
 (Foto: TV 2 (Mike Kollöffel))

Amalie Dollerup i rollen som Amanda. (Foto: TV 2 (Mike Kollöffel))

Moderrollen var dog ikke den eneste nye rolle i 2019 for den tidligere ”Strisser på Samsø”-stjerne. I TV 2-serien har Amanda nemlig overtaget ejerskabet af hele seriens omdrejningspunkt, det hyggelige hotel ved vestkysten.

Sponsoreret indhold