Kendte20. december 2019

Juhuuu! Nu vender ”Badehotellet” tilbage

Til januar skal vi langt om længe på badeferie, når der er premiere på en ny sæson ”Badehotellet”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/badehotellet_28d.jpg
 (Foto: TV 2 (MIke Kollöffel))

Hvis du også er en af dem, der har savnet Hr. Weyse, Fru Fjeldsø, Fru Frigh og Amanda, er der god grund til at sætte kryds i kalenderen 27. januar.

Her får en ny – den syvende – sæson nemlig premiere.

Det skriver TV 2.

I den nye sæson står Amanda for første gang i spidsen for det smukke hotel som ny forpagter – og hun får kyndig hjælp fra vennen Philip Dupont i køkkenet.

Det er dog ikke det eneste, der er nyt på vores elskede hotel.

I den nye sæson skriver vi sommeren 1940, hvilket betyder, at ikke alt er fredeligt. Krigen er nemlig blevet virkelighed, og Danmark er blevet besat.

- Uheldigvis er det Amandas første sommer som ejer af hotellet. Så hun er med god grund spændt på, om gæsterne vil komme, når de er nødt til at rejse den lange vej med tog og rutebil, fordi privat bilkørsel er blevet forbudt, forklarer forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, til TV 2.

Krigen afholder dog ikke gæsterne fra at besøge hotellet – men også tyskerne kommer forbi, og det sætter flere i et dilemma:

- Her i den første besættelsessommer er danskernes dilemma: Skal man give Værnemagten den kolde skulder, eller gør man klogest i at samarbejde? Det har vi også gjort til temaet hos gæster og personale på badehotellet, fortæller Stig Thorsboe og Hanna Lundblad til TV 2.

Sponsoreret indhold