Nyheder1. juni 2018

Cecilie Stenspil er gravid

Skuespillerparret Cecilie Stenspil og Troels Lyby venter deres første fælles barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie-stenspil-01062018.jpg
 Foto: All Over Press

Der er gang i hormonerne i sommervarmen.

I går var det skuespilleren Mille Dinesen, der viste sin voksende babybule frem, og i dag melder endnu en dansk skuespillerinde, at hun skal være mor.

Det er Cecilie Stenspil, der er i lykkelige omstændigheder.

Hun kommer med den dejlige afsløring på Instagram.

- En lille ny er på vej, #septemberbaby #inthemaking #forendenafregnbuenerderguld, skriver hun og tagger kæresten og den kommende far, skuespillerkollegaen Troels Lyby.

Du kan se det dejlige opslag, hvor Cecilie Stenspil viser sin voksende mave frem herunder.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det er første gang, 38-årige Cecilie Stenspil skal være mor.

51-årige Troels Lyby er far til to børn fra et tidligere forhold, så den vordende mor har erfaren rådgivning inden for rækkevidde.

Det var i 2012, at SE og HØR afslørede, at Troels Lyby havde forladt sin kone Tanja til fordel for kollegaen Cecilie Stenspil, som bl.a. er kendt for TV-serien "Livvagterne" og "Badehotellet". Umiddelbart før forholdet blev afsløret, havde Cecilie brudt med sin kæreste igennem ni år, skuespilleren Mads M. Nielsen. Kærligheden mellem Lyby og Stenspil begyndte at blomstre under teaterforestillingen "Next to Normal", som de spillede sammen i på Nørrebro Teater i foråret 2012. Men havde de ikke mødt hinanden som kolleger er Cecilie Stenspil overbevist om, at det var sket alligevel. - Jeg tror af mit hjerte på, at vi havde mødt hinanden, uanset om vi var i samme fag. Der er noget kemi der, som er rigtig fantastisk. En stor genkendelse. Nogle gange, når man møder et andet menneske, er der sådan en genklang, har Cecilie Stenspil tidligere sagt til Alt for Damerne. Cecilie Stenspil er på vej mod et gennembrud i det store udland.

Hun var tidligere på året i New Zealand, hvor hun lavede optagelser til en ny international TV-serie.

Det skriver Billed-Bladet.

- Jeg kan afsløre, at Cecilie filmer i udlandet frem til sommer i en kæmpe hovedrolle i en meget stor udenlandsk serie, fortalte hendes agent, Sten Hassing Møller, til Billed-Bladet.

Også Cecilie Stenspils kæreste Troels Lyby har fået en rolle i den nye TV-serie.

https://imgix.seoghoer.dk/troels-lyby-cecilie-stenspi.jpg

Troels Lyby og cecilie Stenspil har været sammen siden 2012, og nu skal de være forældre. (Foto: All Over Press)

De seneste par år har danskerne kunnet se Cecilie Stenspil rollen som Fru Aurland i TV2's ekstremt populære TV-serie "Badehotellet".

Mens seerne og skuespillerne har været enige om, at det er en fantastisk serie, så har anmelderne fra start sablet seersuccesen ned. Cecilie Stenspil har tidligere fortalt til SE og HØR, at hun helst ikke læser anmeldelser. – Jeg læser kun meget sjældent anmeldelser. Det er et princip. Jeg er så følsom omkring det, jeg laver. Så jeg læser først anmeldelserne, når det hele er slut. Jeg er lige så nysgerrig som alle andre, men hvis der står, det er godt, så skal jeg leve op til det, og hvis der står, det er dårligt, så bliver jeg ked af det, for jeg ved, hvor meget jeg som skuespiller lægger i den proces, forklarede Cecilie tidligere på året. GALLERI - billeder fra "Badehotellet":

Billeder fra Badehotellet

Sponsoreret indhold