Anna Faris lykønsker eks Chris Pratt med sin nye baby

Foto: MEGA

Mandag kunne den 30-årige kendisdatter og hendes 41-årige mand Chris Pratt informere verden om, at de nu var blevet forældre til deres første fælles barn, efter at Schwarzeneggers bror, Patrick fortalte om familieforøgelsen.

 

Kort tid efter bekræftelsen lagde parret det første billede ud af deres lille pige, Lyla Marie Schwarzenegger, og skrev, at de ”ikke kunne være mere lykkelige”.

Også Chris Pratts ekskone, Anna Faris sætter pris på familieforøgelsen – selvom det ikke er med hende. Det afslører det amerikanske medie E!News.

Sammen med Anna Faris har den 41-årige skuespiller sønnen Jack på syv, og ifølge en kilde tæt på Faris, så glæder hun sig på sønnens vegne.

- Anna lykønskede dem og sendte dem en gave. De har det godt og har et godt forhold til hinanden. Hun er glad på Jacks vegne, at han nu bliver storebror, og hun er meget støttende, lyder det fra kilden.

 

Anna Faris med sønnen Jack og Chris Pratt i 2017, bare få måneder inden de to valgte at få en skilsmisse. De to blev gift i 2009. Foto: MEGA

Tilbage i 2019 lød det også fra hende, at der stadig er respekt mellem de to, selvom det kun er tre år siden, de blev skilt.

- Det er meget svært at være fuldstændigt separeret fra et menneske, som du har brugt så meget tid sammen med, lød det fra hende.

De to er dog også begge kommet videre, da Chris Pratt blev gift med Katherine Schwarzenegger sidste sommer – året hvor også Anna Faris blev forlovet med sin kæreste Michael Barrett.

Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger blev gift i 2019, og har nu fået deres første barn sammen. Foto: MEGA

Det var i weekenden, at lille Lyla Marie kom til verden, og ifølge en anden kilde tæt på Katherine og Chris, så er de to i fuld gang med at vænne sig til det nye liv som forældre, og at både Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver (Katherines forældre, red.) ventede på dem derhjemme for at tage imod den lille ny.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close