Katherine Schwarzenegger tæt på termin: Bestiger bjerg med manden

Foto: MEGA

Tilbage i april måned kunne flere medier afsløre, at Hollywood-parret Katherine Schwarzenegger, 30, og Chris Pratt, 41, ventede deres første barn sammen.

 

Nu, muligvis kun med få uger til termin, bruger parret tiden fornuftigt på at få bevæget kroppen, selvom maven snart ikke kan blive større.

Det deler den 41-årige ”Guardians of the Galaxy”-skuespiller Chris Pratt på sin Instagram-profil.

I sin story har han nemlig delt et billede med sine mere end 28 millioner følgere, hvor han og konen Katherine står på toppen af et bjerg, mens han skriver ”klar til at poppe”, og hentyder til, at babyen er lige på trapperne.

Og trods en mave der viser, at babyen godt kunne være klar til at melde sin ankomst, så smiler stjernen stort og stolt.

Chris Pratt og konen besteg stolt bjerget - og det klarede det uden ankomst af baby. Foto: Instagram

På billedet skriver skuespilleren også, at han dog alligevel er glad for, at Katherine ikke nåede at gå i fødsel på hverken vejen op eller ned.

Parret selv nåede aldrig at dele et afslørende billede af, at de to nu skulle være forældre sammen for første gang. Det var derimod det amerikanske medie People, der i april kunne afsløre familieforøgelsen.

De to mødte hinanden igennem en fælles ven, og de har dannet par siden 2018. Den 8. juni 2019 sagde de endeligt deres ”ja” til hinanden, og snart bliver de forældre.

Chris Pratt har i forvejen sønnen Jack sammen med sin ekskone, Anna Faris.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close