Hollywood4. december 2017

Hollywood-par deles om søn ved skilsmisse

Hollywood-parret Chris Pratt og Anna Faris deles om opdragelsen af femårige Jack
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hollywood-anna-faris-chris-.jpg
 Foto: All Over Press
I august blev det kendt, at Hollywood-parret Anna Faris og Chris Pratt skulle skilles. 38-årige Chris Pratt og 41-årige Faris har været gift i otte år. Nu har Chris Pratt søgt om skilsmisse, skriver People.
Han søger om fælles forældremyndighed over parrets femårige søn, Jack. Anna Faris har ligeledes afleveret næsten enslydende skilsmissepapirer, men beder dog om børnebidrag. Ifølge TMZ har parret talt sig til rette om betingelserne for en skilsmisse og forsøger at dele deres fælles formue uden dramatik.

Rygter om utroskab i Hollywood

Parret bekendtgjorde deres brud i næsten enslydende opslag på facebook i agust.

Der var dog en enkelt sætning til forskel som siden hen har været genstand for diverse fortolkninger.

Chris Pratt skrev det følgende på Facebook:

- Anna og jeg er kede af, at fortælle, at vi er blevet separeret. Vi har prøvet længe og hårdt at få det til at fungere, og vi er meget skuffede.

- Vi har stadig meget kærlighed til hinanden, og vi vil for altid sætte pris på den tid, vi fik sammen, og vi vil fortsætte med at have den dybeste respekt for hinanden.

Anna Faris skrev en næsten identisk meddelelse, men udelod den sidste sætning om 'at have den dybeste respekt for hinanden.

Og da parret samtidig var blevet set uden deres vielsesringe et stykke tid før, de offentliggjorde bruddet, kan det nok være, at rygtesmedene kom på overarbejde.

https://imgix.seoghoer.dk/soen-artikel-04122017.jpg

Parret ønsker fælles forældremyndighed over femårige Jack. (Foto: All Over Press)

Flere af parrets fans var hurtigt ude med riven efter Hollywood-baben Jennifer Lawrence, der lige er blevet single, og beskyldte hende for at være årsag til bruddet.

Kort tid før bruddet spillede Chris Pratt og jennifer Lawrence over for hinanden i filmen 'Passengers', og da en kilde så samtidig kunne fortælle People, at Faris var ked af det, når Pratt var af sted på filmoptagelser, begyndte fans på sociale medier at spekulere i, at der var opstået en romance mellem Pratt og Lawrence under optagelserne. - Chris Pratt og Anna Faris skal skilles. Han har virket ekstra sød ved Jennifer Lawrence under indspilningen af 'Passengers'. Jeg siger det bare.... skrev en på Twitter. - Jeg er slet ikke overrasket, over at Faris og Pratt skal skilles. Jeg forudså, at han vil date Jennifer Lawrence om seks måneder. Det var let at se, at kemien mellem dem i 'Passengers' var helt speciel, skriver en anden. Chris Pratt og Jennifer Lawrence har ikke kommenteret rygterne. I oktober lod Faris forstå, at der altid vil være et specielt bånd mellem hende og Pratt. - Vi kommer altid til at have hinanden og være meget gode venner, siger Anna Faris til People.

Sponsoreret indhold