Kendte 10. august 2020

Nybagt mor: Nu afslører Katherine Schwarzenegger navnet på sin lille pige

Det er kun timer siden, at Katherine Schwarzenegger og Chris Pratt blev forældre til en lille datter. Nu afslører parret navnet på den lille ny
Foto: MEGA

Tidligere i dag blev det afsløret, at den 30-årige Schwarzenegger-datter, Katherine og hendes mand, Chris Pratt, 41, var blevet forældre.

Det var den nybagte mors bror, Patrick Schwarzenegger der bekræftede familieforøgelsen over for det amerikanske medie ET Online.

- De har det godt, jeg har lige købt en gave til hende, fortalte han i en video, hvor det kunne ses, han stod med en gave med en lyserød sløjfe.

Og nu bekræfter Katherine Schwarzenegger selv på sin Instagram-profil, at hun og manden er blevet forældre til en velskabt lille pige, og at hun skal hedde Lyla Maria Schwarzenegger Pratt.

- Vi er mere end ekstatiske over, at vi nu kan fortælle, at vores lille datter Lyla Maria Schwarzenegger Pratt er kommet til verden. Vi kunne ikke være mere lykkelige, og vi føler os så velsignet!, skriver hun til et kært billede af deres datters lille hånd.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er kun en time siden, at den 30-årige kendisdatter lagde billedet op, men det har allerede fået mere end 69.000 likes og flere lykønskninger.

Parret har dog endnu ikke afsløret præcis, hvornår datteren kom til verden, men ET Online skriver, at Pratt blev set ved et hospital i Santa Monica, Californien fredag eftermiddag.

Så noget tyder på, at weekenden har stået på familieforøgelse.

Det er heller ikke mange dage siden, at Pratt kunne ligge et billede ud af parret, der netop havde klaret turen op på toppen af et bjerg med teksten; ”Klar til at poppe”.

 

Chris Pratt har i forvejen sønnen Jack på syv med sin ekskone, Anna Faris, mens Lyla er Katherine Schwarzeneggers første barn.

De to har været gift siden juni 2019, men de begyndte at ses tilbage i 2018.

Sponsoreret indhold