Kendte28. januar 2022

"And Just Like That" er snart slut, men er der mere på vej?

"And Just Like That" kravler om få uger over målstregen med første sæson, men er det mon det sidste, vi har set til Carrie og veninderne?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den nye "Sex and the City"-serie, "And Just Like That", har ikke just været en bragende succes.

Først var der det klassiske Kim Cattrall-drama mellem hende og hovedpersonen Sarah Jessica Parker. Og så var der det med de grå hår. Og så var der det med tøjet. Og så var der det der med den motionscykel. Og så var det med Chris Noth, der pludselig var aflyst.

Og nå ja, så må vi jo heller ikke glemme, at serien er blevet kaldt både "woke, underlig og forfærdelig" af anmelderne, ligesom fans på Twitter heller ikke altid har været helt glade for de kreative valg, serien har truffet.

Men lukker det definitivt ned for mulighederne for en sæson mere? Nej, ikke nødvendigivs.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/source-ajlt101cb071421144-medium.jpg
 Foto: HBO Max

(Foto: HBO Max)

- De kreative samtaler er ikke gået i gang endnu, men alle har det godt med serien, lyder det fra en kilde tæt på produktionen af HBO Max-serien. Det skriver PageSix.

- De har måske lyst til at understrege en pointe med, at de kan lave en anden sæson endnu bedre, og at det derfor var relevant at bringe tilbage.

Seriens fremtid er bestemt ikke afgjort endnu, men med blot to afsnit tilbage, kunne der nok godt komme en officiel meddelelse fra HBO i den nærmeste fremtid.

- Det er et dyrt show at lave, og HBO Max vil blive nødt til at kigge på, hvor mange brugere, serien hev ind. Og hvor mange brugere, der faktisk blev hængende og så serien hver uge, lyder forklaringen på, hvad der især skal afgøre, om der kommer en sæson to.

Første sæson af "And Just Like That" kan streames på HBO Max.

Sponsoreret indhold