Kendte13. november 2021

Efter Sarah Jessica Parkers raseri: - Det er kvindehad

"Sex and the City"-stjernen Sarah Jessica kunne for nyligt fortælle, at hun er godt træt af at høre på folks kritik af hendes grå hår. Den udtalelse møder nu støtte fra hendes kendiskollega Andy Cohen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det burde egentlig ikke komme bag på nogen, at hele skuespillerholdet i den efterhånden ikoniske tv-serie "Sex and the City" er blevet... gamle!

17 år er der gået, siden sidste afsnit af HBO-serien kørte hen over skærmen, og damerne var jo ikke just teenagere dengang.

Ikke desto mindre har det været noget svært for folk at begribe, at den i dag 56-årige Sarah Jessica Parker har fået - gisp! - gråt hår, og det fik for nylig den skuespillerinden til at sige fra.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/ajlt_fistlook_cb_070921-medium.jpg
 Foto: HBO Max

Sådan ser damerne ud i det første kig på den nye "Sex and the City"-serie, der har fået titlen "And Just Like That..." (Foto: HBO Max)

- Der er mere kvindefjendtlig snak om os end nogensinde før. Det ville aldrig ske for en mand. "Gråt hår, gråt hår, gråt hår. Har hun gråt hår?", lød det fra Sarah Jessica Parker til Vogue tidligere på ugen, hvor hun blandt andet henviser til billeder, som Daily Mail tidligere har bragt.

På billederne sidder hun ved siden af tv-vært og ven, Andy Cohen, der er i den grad også kan kaldes en silver fox, men det fik ikke nær så meget opmærksomhed. Og den skævhed faldt også Cohen for brystet.

- Hun sidder lige ved siden af mig, og alle artiklerne handler om: 'Sarah Jessica Parker, hun bliver gråhåret, hun ser gammel ud'. Det var vanvid. Folk ramte bare helt ved siden af, siger den 53-årige Andy Cohen under sit besøg i talkshowet "The Drew Barrymore Show" torsdag.

- Det var kvindehadsk, og hun havde så ret, siger han videre om Sarah Jessica Parkers udtalelser.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/pkiphotos011633.jpg
 Foto: MEGA

Sarah Jessica Paker med sin gråhårede ven, Andy Cohen. (Foto: MEGA)

Om ganske få uger har den nye version af "Sex and The City" premiere i form af serien "And Just Like That...", og ifølge Cohen kommer vi ikke til se Carrie, Charlotte og Miranda rende rundt i høje hæle og vilde skørter som tidligere. I stedet skal publikum se frem til en bunke modne kvinder.

- Jeg tror, den nye "Sex and the City" bliver ret revolutionerende ud fra, hvad jeg har forstået, vil den handle om kvinder, der lever et vidunderligt liv i 50'erne og på det stadie i deres tilværelse.

- Hun kommer ikke til at rende rundt i tutu-dele og høje hæle. De kommer til at leve i deres 50'ere som smukke kvinder. Jeg tror, det bliver et godt budskab.

"And Just Like That..." har premiere på HBO Max den 9. december.

Sponsoreret indhold