Alt om Rebecca Laudrups store dag

Michaels norskfødte hustru Siw Retz Laudrup var i funklende forårsfarver og var en meget stolt mor.

Michaels norskfødte hustru Siw Retz Laudrup var i funklende forårsfarver og var en meget stolt mor.

(Foto: Dan Mariegaard)

Far, mor og datter strålede om kap med forårssolen.

Og 54-årige Michael Laudrup blev tydeligt rørt, da han på Holckenhavn Slot førte datteren Rebecca Laudrup, 25, op til hendes udkårne 29-årige Frederik Svejborg.

– Normalt kan man tage nogle rimelig normale skridt. Men her skulle man være forsigtig og tage meget små skridt. Men vi faldt dog ikke. Og vi trådte ikke i kjolen. Alt gik, som det skulle, sagde Michael og tilføjede:

– Det er unikt. Specielt når man kun har én datter. Det kommer jo ikke til at ske igen, lød fra den bevægede boldstjerne.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Brudeparret kom lykkeligt ud for at vise deres kærlighed frem foran Holckenhavn Slot, der badet i sol dannede den perfekte ramme om den store dag.

Brudeparret kom lykkeligt ud for at vise deres kærlighed frem foran Holckenhavn Slot, der badet i sol dannede den perfekte ramme om den store dag. (Foto: Dan Mariegaard)

Hemmeligt gift i to år

– Skal vi sige det eller hvad? spurgte Rebecca sin Frederik, da de mødte pressen foran slottet.

Og så afslørede de ellers den hemmelighed, de havde gemt på i hele to år:

– Vi blev gift hjemme hos min mor og far i lejligheden i København for to år siden, fordi vi skulle flytte til Kina. Der kom en foged hjem, og så blev vi viet på stuegulvet.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Der skulle ikke megen overtalelse til, før Frederik og Rebecca sagde ja til at kysse hinanden endnu en gang foran slottet på Fyn.

Der skulle ikke megen overtalelse til, før Frederik og Rebecca sagde ja til at kysse hinanden endnu en gang foran slottet på Fyn. (Foto: Dan Mariegaard)

I dag har vi fået velsignelsen, sagde Rebecca.

– Hvordan reagerede folk på det, da I sagde det i kirken?

– Alle sad bare sådan: ”What?”. De kunne slet ikke forstå det, afslørede den smukke brud.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Der var 100 gæster med til det storslåede bryllup på Holckenhavn Slot. Mange kunne overnatte inde på slottet, men nogle af gæsterne måtte sove på hoteller i området. Heldigvis viste vejret sig fra sin allerbedste side hele eftermiddagen.

Der var 100 gæster med til det storslåede bryllup på Holckenhavn Slot. Mange kunne overnatte inde på slottet, men nogle af gæsterne måtte sove på hoteller i området. Heldigvis viste vejret sig fra sin allerbedste side hele eftermiddagen. (Foto: Dan Mariegaard)

Se flere billeder fra Rebecca Laudrups bryllup i galleriet herunder:

Alt om Rebecca Laudrups bryllup

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close