Rebecca Laudrup er blevet gift

Foto: Dan Mariegaard

På denne solrige forårsdag ringer bryllupsklokkerne for Michael og Siw Laudrups datter, Rebecca Laudrup, som er blevet gift med sin kæreste gennem de seneste år, Frederik Svejborg. 

Parret er blevet gift i kirken på slottet Kolckenhavn, som ligger syd for Nyborg på Fyn. Og dér ventede gæsterne lidt af en overraskelse! 

Det viser sig nemlig, at Rebecca og Frederik har været gift i to år, så dagen i dag var egentligt "blot" en velsignelse. Parret blev gift forud for et flytning til Hong Kong.

De eneste, der vidste det, var Rebeccas mor og far, Siw og Michael Laudrup. Resten af gæsterne troede - som alle andre - at parret officielt blev gift i dag. 

Hør dem fortælle om det i videoen herunder: 

Forlovet i Vietnam - eller? 

Indtil nu har alle været af den overbevisning, at Frederik gik på knæ og spurgte Rebecca, om hun ville være hans for altid i Ho Chi Minh i Vietnam, og Rebecca delte det lykkelige øjeblik med sine følgere på Instagram. 

Flere kendte mennesker er med for at fejre brudeparret. Blandt andet Rebeccas onkel Brian Laudrup med familie, men også Peter Frödin og Jarl Friis Mikkelsen er blandt gæsterne. 

Foto: Dan Mariegaard

Og nu har parret, som har været sammen i flere år, altså givet hinanden deres ja, og dermed er de hinandens i medgang og modgang for altid. 

Du kan se mange flere billeder fra brylluppet i det kommende nummer af SE og HØR, som udkommer på onsdag

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close