Nyheder17. maj 2017

Vild forvandling: Laudrup-datter har tabt 20 kilo

Michael Laudrups datter har været ude i noget af en slankekur
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/laudrup.png

Hun er mest kendt for at være datter af en af de bedste fodboldspillere i historien, Michael Laudrup.

Men 23-årige Rebecca Laudrup har også begået en stor præstation. Hun har nemlig tabt ikke mindre end 20 kilo på de sidste fire år. Især i den sidste måned er fodbolddatteren gået til stålet.

- 4 uger er nu gået, og jeg er halvvejs med min MK bootcamp! Okay, billedet til venstre er ikke fra fire uger siden, men derimod fire år siden. Siden dengang har jeg tabt mig lidt over 20 kg, skriver hun selv til sit instagram-opslag, hvor hun med et før- og efterbillede viser den vilde udvikling.

Alene den sidste måned er der på et intensivt træningsforløb forsvundet fire kilo og ikke mindre end 16 centimeter fra Rebecca Laudrup.

Den unge Laudrup har en speciel grund til at vise sin imponerende udvikling på det social medie.

- Når jeg viser min udvikling på Instagram, er det for at vise andre piger, at det godt må tage tid, for det er en livsstilsændring og ikke en slankekur. Men jeg er stadig selv i gang, så jeg skal ikke belære andre om noget, men jeg vil gerne være med til at motivere, så andre ved, at 'ja, det er hårdt, og man må godt være frustreret til tider - men bare vent, der kommer resultater,« siger hun til Metroxpress.

Se før og efterbilledet her:

Sponsoreret indhold