Kendte5. september 2021

Line Hoffmeyer slår fast: - Jeg er ikke et offer

Influenceren har fået et utal af grimme beskeder, efter hun meldte skilsmissen fra Lasse Rimmer ud - nu tager hun bladet fra munden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For knap en måned siden fortalte Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer, at de skulle skilles efter to års ægteskab.

- Nogle gange sker livet bare, kriser rammer og tingene går ikke altid som man håbede, troede og ønskede. Vi har i det sidste år stået i en stor krise som vi ikke har kunne finde ud af at håndtere som et team, og det tager vi nu konsekvensen af. Jeg har givet vores forhold alt det af mig selv jeg kunne og mere til, jeg har gjort alt, hvad der har stået i min magt, for Lasse, vores forhold og hans døtre, men har også måtte erkende, at jeg nu ikke har mere at give af. Vores brud er sket efter alle andre udveje er afsøgt, lød det blandt andet dengang fra den 28-årige influencer.

Nu fortæller Hoffmeyer, at hun i kølvandet af nyheden om skilsmissen har fået et hav af ubehagelige beskeder fra fremmede mennesker, der har deres mening om hende - og nu har hun fået nok og tager til genmæle på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet

- Jeg har brug for at sige, at jeg ikke ser mig selv som et offer for noget som helst. Tvært i mod, har jeg været en meget heldig kvinde, der mødte sit livs kærlighed. Måske bare lidt for tidligt. Og når man træffer et valg om at slutte så stor en kærlighed, så er det overvejet ned til mindste detalje, og fordi man ikke ser en anden udvej, skriver hun blandt andet i sit seneste Instagram-opslag

- Selvfølgelig skal vi ikke skilles fordi jeg vasker tøj, og selvfølgelig føler jeg mig ikke som et godt menneske over at tage Lasses og Hedvigs tøj med i vasken når jeg er igang, de kan sagtens selv, og der er aldrig nogen der har påduttet mig flere opgaver end jeg selv har raget til mig. For tiden er mit hjerte knust, jeg er et omvandrende vrag af dårlig samvittighed, og jeg hænger kun lige akkurat sammen. Men det er i sidste ende mig selv, der har valgt det og derfor står jeg ikke og flæber på story men forsøger at tage ansvar og hjælpe den smule jeg stadig kan, så hjulene fortsat kan køre rundt for alle, slår hun fast.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190914_mho4539.jpg
 Foto: Martin Høien

Lasse Rimmer, 49, og Line Hoffmeyer, 28, nåede at være mand og kone i to år. Foto: Martin Høien

I kommentarfeltet støtter Lasse Rimmer op om sin eks:

- Det er som om ingen kan gå fra hinanden uden at der skal være en skurk og et offer. Come on. Vi prøvede, det lykkedes ikke, og nu fortsætter livet. Værre er det her sgu heller ikke, skriver han.

Sponsoreret indhold