Kendte 12. oktober 2021

Ægte kærlighed: Megan Fox og Machine Gun Kelly tatoverer hinanden

Det vilde powerpar forevigede kærligheden i blæk under deres fælles interview i GQ Magazine
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gik man og var i tvivl om den brusende kærlighed mellem musiker Machine Gun Kelly og superbabe Megan Fox, så får man vist med det nye store shoot og interview i britisk GQ Magazine det sidste overbevisende vidnesbyrd om, at de helt og holdent tilhører hinanden.

De to ”tvillingeflammer” ikke alene poserer stilsikkert i hede sorte/hvide fællesportrætter.  De valgte også at skrue yderligere op for kådheden og invitere journalisten med ind i deres egen lille intime tattoo-salon.

Her giver de nemlig hinanden matchende tusser med skriften ”The darkest fairytale” – det mørkeste eventyr.

Mørkt eventyr

35-årige Megan Fox fortæller til magasinet, at teksten er en reference til de første SMS-beskeder, som de sendte til hinanden.

Den 31-årige ”Bloody Valentine”-sanger har allerede en utrolig flot samling af tatoveringer, og selvom det var meningen at hans udkårne Megan fik lov at tusse indersiden af hans overarm, endte ”The darkest fairytale”-tatoveringen i stedet på hans hofte.

- Jeg var så bange for, at jeg fuckede det op, fortæller Megan Fox. Hun var bange for, at den blev for lys.

- Det er den fucking bedste tattoo, jeg nogensinde i mit liv har set, kvitterede Machine Gun Kelly med det borgerlige navn Colson Baker, før han i vanlig gotisk stil fortsatte:

- Det ligner, at det er et genfærd af en fe, der har lavet det, ikke? Det er totalt hjemsøgt.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: MEGA

Forelskelsen stråler ud af Megan Fox og hendes "baby daddy". Her er de sammen under MTV's prisuddeling VMA i september. (Foto: MEGA)

Flere tatoveringer

Begge er enormt glade for kropsudsmykninger, og det er da heller ikke første gang, de to turtelduer har fået lavet tatoveringer som skal minde dem om hinanden.

“Transformers”-stjernen kan for eksempel høres på nummeret ”Banyan Tree (Interude)” fra september sidste år. Her siger hun:

- Du har mine initialer tatoveret. Og jeg har lige fået dit kælenavn tatoveret på mig.

Også ved American Music Awards forrige år fik årvågne fans øje på Megans kraveben, hvor teksten ”El pistolero” nu var at se. Det spanske udtryk refererer til Bakers scenenavn.

Parret mødtes under indspilningerne til krimifilmen ”Midnight in the Switchgrass” i marts 2020. Kort forinden var Fox blevet skilt fra Brian Austin Green, med hvem hun har tre børn.

Siden da har de været usædvanligt åbne om deres stormende forelskelse, som tilsyneladende stadig står i lys lue - men som også kan være turbulent. 

- Det er ecstasy og smerte, det er helt sikkert… Jeg vil ikke have, at folk tror, at alt er perfekt mellem os. Det er ikke uden grund, at jeg kalder det for ”the darkest fantasy”. Du skulle have set os forrige lørdag, lyder det gådefuldt fra rapperen i interviewet med GQ.

Imens sidder hans kæreste, Fox, og smiler.

Sponsoreret indhold