Kendte 7. maj 2021

Megan Fox afslører særlig angst: Sådan får hun hjælp af Britney Spears

Den gudesmukke Megan Fox har afsløret, at hun får hjælp af selveste Britney Spears, når hun under en turbulens flyvetur bliver ramt af angst
Foto: MEGA

Det er op imod umuligt ikke at være glad, når Britneys lyse stemme masserer ens øregang med "Oops I did it again" eller "I'm not a girl - not yet a woman" 

Og den erkendelse kom Transformerstjernen Megan Fox også frem til for mange år siden, da hun blev ramt af panik under en ruskende flyvetur. 

Modellen er ellers en temmelig frygtløs kvinde, men én ting, der gennemtiden har skræmt hende, er at flyve. 

Den 34-årige skønhed hater at flyve, og nu afslører Fru Fox i et et interview på "Kelly Clarkson Show" sit velbrugte trick.

Hun tænder nemlig bare for gode gamle Britney Spears sange, fordi hun føler, at hun ikke kan dø til de elskede sange fra hendes ungdom. 

- Jeg smed musik på, som jeg vidste, at jeg ikke ville død til. Hvilket for mig er Britney Spears. Det er minder fra, da jeg var ung, så på med "Oops"-albummet og jeg har den sådan ...", sagde hun og brød ud i en velimiteret sang. 

- "I'm not af girl. Not yet af woman", lød det. 

- Dét er ikke soundtracket til min død. Så det fik mig altid til at få det bedre, afslørede hun. 

- Altså du kommet jo ikke til at møde gud til "oh baby baby" og så være død og opdage alle universets mysterier i det øjeblik. Så for mig var det meget hjælpsomt. Det anbefaler jeg virkelig at prøve, virkelig.

- Bare vær sikker på vælge musik som Backstreet Boys eller "It's Raining Men ... Det er der jo ingen der død til, nogensinde. Det er aldrig sket og vil aldrig sket", slog Megan helt seriøst fast. 

Så hvis man - ligesom skuespillerinden frygter at flyve - så er det bare med at skrue op for Britney, Backstreet Boys eller noget andet der gør der glad. 

Eller i hvert fald en sang, du ikke føler, kan blive soundtracket til din død. 

Sponsoreret indhold