Kendte 10. juni 2021

Sammen i ny trailer: Megan Fox smækker kæresten Machine Gun Kelly et par på kassen

De har med det med absolut ikke at skjule deres voldsomme forelskelse på den røde løber – eller ude i offentligheden for den sags skyld – men på filmlærredet er stemningen en ganske anden mellem de to stjerner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den man tugter, elsker man. Sådan lyder en sejlivet og ældgammel talemåde.

Men uanset graden af sandhed i dén vending, er der vist ingen som helst tvivl om, at skuespillerinde Megan Fox og hendes udkårne musikerkæreste Machine Gun Kelly er virkelig glade for hinanden.

Det fornemmer man på deres stadig stormende forelskelse, som har stået på siden sidste år – og ikke mindst på grund af deres trang til ofte at vise hinanden stærk hengivenhed på gader, stræder og på den røde løber.

Og nu har filmen, som startede hele deres hede relation, fået en teaser.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Forelskede til op over begge ører - og nu også filmkollegaer (Foto: MEGA)

Hede scener og tørre tæsk

De medvirker nemlig begge i den sprængfarlige thriller, “Midnight in the Switchgrass”, hvor man dog alligevel må kunne sige, at Fox har den mest fremtrædende karakter som undercoveragenten Rebecca Lombardi.

I en netop offentliggjort trailer til filmen, som ventes at få premiere i juli i år, ses den veldrejede brunette lokke Machine Gun Kellys karakter ind på et snusket motelværelse.

Her forfører hun ham, standser hans angreb på hende med kniv, for derefter at give ham en ordentlig røvfuld.

Se traileren til filmen, der får premiere den 23. juli, lige her: 

35-årige Megan Fox og fire år yngre Machine Gun Kelly mødtes under optagelserne til ”Midnight in the Switchgrass”, hvor også kæmpestjernen Bruce Willis medvirker.

Omkring juni 2020 begyndte vedholdende rygter om deres romance at dukke op, efter ”Transformers”-stjernen og faderen til hendes tre børn, Brian Austin Green, et par måneder forinden gik fra hinanden.

I november blev parret skilt.

Foto: Entertainment Tonight

Fra filmen "Midnight in the Switchgrass" instrueret af Randall Emmett.
(Foto: Entertainment Tonight)

Rapperkæresten Colson Baker, som er rapperens borgerlige navn, har før haft store roller i film – eksempelvis som Felix i Susanne Biers Netflix-brag ”Bird Box” fra 2018.

Sponsoreret indhold