Kendte 13. april 2022

Advokat: Johnny Depp holdt Amber Heard fanget og penetrerede hende med alkoholflaske

Omvendt afviser filmstjernen hovedrystende anklagerne, ligesom hans gamle ven og tidligere nabo påstår, at han aldrig har set blå mærker på Amber Heard – læs om anden dag i det retslige opgør mellem Johnny Depp og Amber Heard
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Johnny Depp kræver 50 millioner dollars i erstatning fra ekskonen Amber Heard, 35, og tirsdag gik injuriesagen i gang i Virginia-byen Fairfax.

Det skorter absolut ikke på beskyldninger mellem de to tidligere gifte stjerner, som begge er mødt op i den amerikanske retssal.

Holdt som gidsel

Onsdag var det blandt andet Amber Heards advokat, der havde ordet – og her gik anklagerne mod ”Pirates of the Caribbean”-stjernen blandt andet på, at han skulle have penetreret hende med en flaske, da han i 2015 holdt hende fanget i en ”gidsellignende situation” i Australien.

– Han holdt hende oppe mod baren. Han kastede adskillige flasker efter hende. Han slæbte hende tværs over gulvet over de smadrede flasker. Han slog hende. Han sparkede hende. Han fortalte hende, at han ville ”fucking slå hende ihjel”, og at han ”fucking hadede hende”. Han slog og slog på hende. Og så penetrerede han hende med en alkoholflaske, lød det ifølge DailyMail fra Amber Heards advokat Elaine Bredehoft.

Mens advokaten fremlagde de voldsomme beskyldninger, rystede den 58-årige Johnny Depp på hovedet fra sin plads i retten.

I en udtalelse gav Depps talsmand dette modsvar:

– Disse fiktive påstande har aldrig været fremsat ved begyndelsen af Ambers række af påstande i 2016, men dukkede fordelagtigt op senere, da hun blev sagsøgt for ærekrænkelse, da hun udtalte, at hun var offer for ”seksuel vold.”

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Ritzau Scanpix

Amber Heard anklagede i 2018 eksmanden Johnny Depp for hustruvold. Nu har han slæbt hende i retten for injurier. (Foto: Ritzau Scanpix)

Ren Hollywood-chokeffekt

Talsmanden mener, at Amber Heard er mester i at udnytte Hollywood-chokeffekten, og at der er et klart mønster i hendes ”udførlige og fejlagtige påstande.”

Depps advokater fortalte desuden, hvordan en ”dybt forstyrret” Amber Heard gik langt for at bejle til den tidligere så populære filmstjerne, som hun blev gift med i 2015, men skilt fra i 2017.

Camille Vasquez, der er advokat for Johnny Depp, fortæller, at Heard manipulerede og forførte Depp, da de i 2009 mødtes på settet bag filmen ”The Rum Diary”.

– Det virkede. Han blev fuldstændig forelsket i hende, siger Camille Vasquez, før hun fortsætter:

– Men hun tyede efterfølgende til fysisk vold. Hun kastede med ting, og hun slog ham. Hun fortalte ham, at han var en kujon, og at han ikke var mand nok, hvis ikke han bleg og tog slåskampene med hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Også i 2020 stod Johnny Depp og Amber Heard ansigt til ansigt med hinanden i retten (Foto: MEGA)

Nabo: Ingen mærker

Også vidnet Isaac Baruch var kaldt ind som vidne på retsopgørets anden dag.

Han voksede op med Johnny Depp, og de kendte hinanden, da de begge var teenagere i Florida. Da Depp var en håbefuld skuespiller, flyttede han til Californien, mens Baruch flyttede til New York.

Han genoptog dog forbindelsen til Johnny Depp i 1980’erne. Gennem 90’erne var Baruch ansat af Johnny Depp på natklubben The Viper Room, mens Isaac Baruch studerede kunst.

På YouTube kan du se med live fra retten i Virginia:

I marts 2013 flyttede Baruch ind i det kompleks, hvor skuespilleren ejer fem penthouselejligheder. Her boede både Depp, Heard samt Heards søster Whitney også i en periode.

Den tidligere nabo siger, at han aldrig så tegn på vold eller tumult, men at han så de tidligere ægtefæller skændes to gange.

Han fortæller dog videre i retten om en episode i maj 2016, hvor han og en ven kommer hjem og bemærker knust glas på etagen. Amber Heard forklarede allerede dengang, at Johnny havde været forbi sent om aftenen, og at han var blevet voldelig.

Amber Heard ville skifte låsene ud til nogle af penthouselejlighederne bagefter, og forklarer, at Johnny havde smidt en telefon efter hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Depp og Heard var gift mellem 2015 og 2017 (Foto: MEGA)

Issac Baruch fastholder, at han nøje inspicerede hendes ansigt den dag, men at han ikke så nogle blå mærker eller lignende.

Heller ikke i de efterfølgende dage, da han møder Amber uden make up og i godt lys, kan han se mærker efter den påståede vold.

Retsagen forventes at vare i seks uger.

Sponsoreret indhold