Kendte12. april 2022

Advokat for Johnny Depp: - Amber Heard har ødelagt hans karriere

Det seneste kapitel i de verserende søgsmål frem og tilbage mellem skuespillerne Johnny Depp og Amber Heard kan tage adskillige uger at afvikle
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Johnny Depp og Amber Heards juridiske slagsmål er efterhånden lige så langtrukne, som de er dramatiske.

I flere år har de to – efter tidligere at have været gift med hinanden – kastet med beskyldninger om vold, løgne og injurier.

Og nu er der således taget hul på det seneste i rækken af endeløse retsmøder, hvor hollywoodstjernen Johnny Depp altså har anlagt sag imod sin ekskone og anklaget hende for injurier, fordi hun i 2018 skrev en klumme, hvor hun beskrev sig selv som en offentlig person, der har oplevet misbrug i hjemmet.

Hun nævnte dog ikke Depps navn.

Skruppelløs løgner

Ifølge hans advokater har hun dog på trods af udeladelsen sværtet hans navn til i en grad, så det er gået ud over hans karriere. Og hans fald fra tinderne er altså baseret på løgne, mener han.

Det udtaler de ifølge The Independent fra retten.

– I næsten 30 år har hr. Depp haft ry for at være en af de mest talentfulde skuespillere i Hollywood. Men i dag er hans navn forbundet med en løgn, en falsk udtalelse fra hans tidligere kone, siger advokaten Benjamin Chew tirsdag i retten i Farifax i den amerikanske delstat Virginia.

Han kalder desuden den 35-årige skuespiller for en skruppelløs løgner.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20220412-190708-4-4500x3000ma.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Hollywoodstjernen tog tirsdag plads i retten i Virginia.
(Foto: Ritzau Scanpix)

Omvendt mener Amber Heards advokat, at der er klare beviser for, at Johnny Depp har været voldelig over for Heard i deres forhold. Han vil vise juryen i sagen, hvem den rigtige Johnny Depp er.

– Bag ved den røde løber, bag ved berømmelsen, bag pengene, bag piratkostumerne, I kommer til at se, hvem den mand i virkeligheden er, siger advokaten Ben Rottenborn.

Johnny Depps advokat hævder, at Depp aldrig nogensinde har slået en kvinde - heller ikke Amber Heard. I stedet siger Benjamin Chew, at det er Amber Heard, der var voldelig over for Johnny Depp.

Parret var også i retten i forbindelse med deres skilsmisse i 2017.

I en anden retssag i 2020 blev der fundet beviser for, at de havde haft et stormfuldt ægteskab, hvor de begge havde været voldelige over for hinanden.

null

Sponsoreret indhold