Kendte11. april 2022

Amber Heard tager bladet fra munden før millionretssag

- Jeg har altid fastholdt kærligheden til Johnny, skriver den 35-årige Amber Heard, der samtidig trækker stikket på de sociale medier før retsopgøret mod eksmanden begynder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mandag står Amber Heard og Johnny Depp ansigt til ansigt i en retssal endnu en gang.

Denne gang gælder det beskyldninger om injurier fra begge parter, og nu sætter den ene af dem – Amber Heard – ord på den opsigtsvækkende sag gennem sin profil på Instagram.

Modellen og skuespilleren Amber Heard bliver af eksmanden Johnny Depp sagsøgt for 50 millioner dollars for injurier. Han mener nemlig, at hendes oprindelige beskyldninger om vold i hjemmet, udgivet i en artikel i Washington Post, blandt andet har kostet ham muligheden for at fortsætte sit arbejde på ”Pirates of the Caribbean”-filmrækken.

Fastholdte altid kærligheden

Amber Heard modsagsøger Johnny Depp for 100 millioner dollars – også for injurier.

– Johnny sagsøger mig på baggrund af en en artikel, jeg skrev i Washington Post, hvor jeg gengav min oplevelse af vold og misbrug i hjemmet. Jeg navngav ham aldrig. I stedet skrev jeg om prisen, kvinder skal betale for at tale imod magtfulde mænd. Jeg fortsætter med at betale den pris, men forhåbentligt kan Johnny og jeg komme videre, når denne sag slutter, skriver skuespillerinden, der desuden oplyser, at hun gennem den kommende tid vil lukke ned for sine sociale medier, mens retssagen står på.

– Jeg har altid fastholdt kærligheden til Johnny, og det smerter mig at skulle udleve detaljerne fra vores fælles liv foran hele verden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/johnnydeppamberheard.png
 Foto: MEGA

Efter flere coronaudskydelser bliver Johnny Depp og Amber Heards søgsmål mod hinanden nu behandlet i retten i Virginia (Foto: MEGA)

A-navne på vidneskranken

I løbet af de kommende uger vil flere prominente navne dukke op på vidneskranken i injuriesagerne mellem Depp og Heard.

Både skuespiller James Franco, SpaceX-rigmand Elon Musk og ”WandaVision”-stjernen Paul Bettany skal høres undervejs gennem sagen.

Hertil kommer repræsentanter fra Warner Bros. og Walt Disney Company, hvilket til sammen kan betyde, at private udvekslinger mellem Johnny Depp, Amber Heard og nogle af Hollywoods største kræfter kan blive lagt frem for offentligheden.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Både James Franco og Elon Musk har en plads i sagen, fordi Johnny Depp for et par år siden beskyldte dem for at have haft affærer med Amber Heard, mens de to stadig var gift.

Tre år lang krig

Heard og hendes advokatteam har ligeledes samlet en række SMS-beskeder og mails fra hendes tidligere medspiller i ”Aquaman 2” - Jason Momoa – samt instruktøren James Wan

Der vil også blive fremlagt beskeder mellem ”Harry Potter”-forfatter JK Rowling og Depp, samt mails mellem ham og White Stripes-frontmand Jack White.

Vi er efterhånden tre år inde i den verserende krig mellem ”Pirates of Carribean”-stjernen og hans tidligere hustru, men mandag sker der endelig nyt i sagen, som har været udskudt adskillige gange på grund af corona.

Sagerne om både vold og injurier har haft store konsekvenser for begge stjerner og deres respektive karrierer.

På nuværende tidspunkt er der forlydender om, at både Johnny Depp og Amber Heard har planer om at møde fysisk op, når retssagen begynder i Virginia.

null

Sponsoreret indhold