Kendte21. marts 2022

Kendte venner skal vidne: Nu skal Johnny Depp og Amber Heard tilbage i retssalen

Det er nu den 35-årige Amber Heards tur til at sagsøge sin tidligere ægtemand, og hun har nogle ganske prominente navne linet op som vidner
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kommende kapitel i Johnny Depp og Amber Heards intense konflikt kommer til at minde om et lille Met Gala.

I hvert fald ifølge filmmediet Deadline.com, som varmer op til de næste retsmøder med nye detaljer om de navne, der tager plads ved vidneskranken.

Og her er altså tale om lutter A-navne.

Vi er efterhånden tre år inde i den verserende krig mellem ”Pirates of Carribean”-stjernen og hans tidligere hustru, og nu ved vi, at der sker nyt den 24. marts – efter en del coronaudskydelser.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_3.jpg
 Foto: MEGA

Johnny Depp og Amber Heard har ført bitter krig mod hinanden siden 2019. (Foto: MEGA)

Det er den 35-årige Amber Heard, der modsagsøger Depp for 100 millioner dollar på grund af en ærekrænkende smædekampagne, hvilket bare lægger endnu et lag til den strid, der efterhånden er lige så lang, som den er bitter.

Før retssagen for alvor kan gå i gang skal en række ganske prominente navne høres. Herunder både skuespiller James Franco, SpaceX-rigmand Elon Musk og ”WandaVision”-stjernen Paul Bettany.

Hertil kommer repræsentanter fra Warner Bros. og Walt Disney Company, hvilket til sammen kan betyde, at private udvekslinger mellem Johnny Depp, Amber Heard og nogle af Hollywoods største kræfter kan blive lagt frem for offentligheden.

Både James Franco og Elon Musk har en plads i sagen, fordi Johnny Depp for et par år siden beskyldte dem for at have haft affærer med Amber Heard, mens de to stadig var gift.

Dengang reagerede Musk ved at udfordre Depp i en såkaldt cage fight.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/musk.jpg
 Foto: MEGA

Elon Musk ejer Tesla og SpaceX, og så er han blandt verdens rigeste. Han skal snart være med over en videoforbindelse i retsagen mod Johnny Depp. (Foto: MEGA)

Rowlings beskeder

Den 50-årige Paul Bettany er også tilføjet til listen over navne, som Amber Heard kalder ind som vidner. Han har angivelet skrevet nogle grove beskeder om hende til sin gode ven Johnny Depp gennem årene.

Beskeder som altså nu vil blive brugt som bevisførelse af Ambers advokater.

Heard og hendes advokatteam har ligeledes samlet en række SMS-beskeder og mails fra hendes tidligere medspiller i ”Aquaman 2” - Jason Momoa – samt instruktøren James Wan.

Der vil også blive fremlagt beskeder mellem ”Harry Potter”-forfatter JK Rowling og Depp, samt mails mellem ham og White Stripes-frontmand Jack White.

Artiklen fortsætter under billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/paul_bettany.jpg
 Foto: MEGA

Paul Bettany er private venner med Johnny Depp. Han er også indkaldt som et af vidnerne (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/jamesfranco.jpg
 Foto: MEGA

Det samme er skuespiller James Franco, som ligesom Musk af Johnny Depp er blevet beskyldt for at have haft en affære med Amber Heard. (Foto: MEGA)

Retssagerne mellem Johnny Depp og Amber Heard har allerede haft en massiv indflydelse på deres respektive karrierer.

Depp blev som bekendt fyret fra produktionen af ”Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”, som i stedet måtte skydes med vores egen Mads Mikkelsen i rollen som troldmanden Gellert Grindelwald.

Og samtidig har fans – vel dem der holder med Johnny Depp i hele denne sag – startet underskriftsindsamlinger for at få Amber Heard fjernet fra den allerede færdigindspillede ”Aquaman 2”.

Johnny Depp og Amber Heard var gift med hinanden fra 2015 til 2017.

De har efter alt at dømme begge tænkt sig at dukke fysisk op i retten i Virginia, når sagen starter.

null

Sponsoreret indhold