Stort galleri: 26 SJOVE og EPISKE rutsjebane-fotos

Sommeren er ikke kun lig med sol og varme. Næh… sommertid er skam også lig med rutsjebanetid, for der er nok mange af os, der udnytter ferien til at besøge diverse forlystelsesparker i både ind- og udland.

Og når man suser rundt i forlystelsen, skal der som bekendt tages billeder. Og i denne artikel kan du nu få masser af inspiration.

SE og HØR har nemlig samlet et stort galleri med de 26 SJOVESTE og mest EPISKE rutsjebanefotos.

Og skulle du have brug for inspiration til næste destination, har SE og HØR her lavet den ultimative guide til landets bedste forlystelsesparker - og ikke mindst landets bedste rutsjebaner. 

Er du til endnu højere forlystelser, skal du dog et smut udenlands. Verdens højeste rutsjebane ligger nemlig i forlystelsesparken Cedar Point i Ohio.  

Rutsjebanen - der hedder Valravn - er over en kilometer lang, og man oplever et drop på mere end 65 meter - hvor man stirrer lige ned i jorden, mens man brager af sted.

Der er intet gulv i vognen, så man kan hele tiden se alt, og farten når op på mere end 120 kilometer i timer. Hele turen tager lige omkring tre minutter... du kan få en "prøvetur" lige her.

God fornøjelse – og god sommer!

Episke og sjove rutsjebane fotos

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close