OMG! Her går mands vandrutsjebane-tur HELT galt

David på vej ned ad rutsjebanen - få sekunder senere går det helt galt.

David på vej ned ad rutsjebanen - få sekunder senere går det helt galt.

(Foto: Facebook)

En tur i en vandrutsjebane plejer som regel at give en god portion kriller i maven og smil på læben.

Under alle omstændigheder bør en tur hvert fald ikke give brækkede arme og ribben. Det var dog ikke desto mindre, hvad amerikanske David Salmon pådrog sig, da han for nylig susede ned af en privat vandrutsjebane.

Turen gik nemlig gruopvækkende galt – for den unge fyr fra Dallas, Texas røg ud og vandrutsjebanen og faldt tre til fire meter ned på nogle klipper. Av av av!

Styrtet kostede fyren en brækket arm, flere brækkede ribben og store flænger over det meste af kroppen. Og der gik et stykke tid, før at det lykkedes redningsmandskabet at nå frem til manden. Den private vandrutsjebane lå nemlig i et naturområde.

Herefter blev David hastet til et hospital i Austin.

Selv om det var en noget ubehagelig oplevelse, har David alligevel haft overskud til at fortælle om dét på sin Facebook-profil. Her har han også lagt videoen op, der viser øjeblikket, hvor han flyver ud over vandrutsjebanens kant.

- Alt for gammel til at køre ned ad vandrutsjebaner. Faldt ned fra denne her, som var udover en klippe. Første gang i ambulance,' skrev David Salmon blandt andet på Facebook.

Han tilføjer, at han heldigvis slap for en operation, og at han snart satser på at være tilbage i Dallas. Mon ikke han er færdig med at prøve dén vandrutsjebane?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close