10 ting vi savner ved One Direction

Foto: MEGA

Det var tilbage i 2015, at utallige pigehjerter verden over bristede. One Direction annoncerede, at de tog en pause - en pause, som endnu ikke er overstået, og som måske aldrig rigtig bliver overstået. 

For siden 2015 har de fire medlemmer - fem, hvis man tæller Zayn med - opnået rigtig fine solokarrierer, og ingen ved, hvad fremtiden bringer, men vi har da for alvor lov at håbe, at One Direction har retning lige tilbage i hjerterne på os allesammen. 

SE og HØR bringer her 10 rigtig gode grunde til, at vi savner Harry, Niall, Louis, Liam og Zayn sammen - både for musikken, men også bare, fordi de er mega cute. 

1. Harry Styles' fantastiske hår 

Langt, kort, krøllet. Harrys fantastiske hårpragt er svær ikke at savne - og selvom vi stadig kan finde ham på YouTube, så er det bare som om, at hans hairgame var stærkere, da han var med i One D.

2. Drengenes skøre tatoveringer

I løbet af årene fik de faktisk rigtig mange tatoveringer - og vi kunne sagtens kigge på dem længe. Rigtig længe.

3. Gruppen på sociale medier

Det kan godt være, at de hver især er på de sociale medier, men vi savner dem. Sammen. 

4. De utallige larry-konspirationsteorier

Harry Styles og Louis Tomlinson er utallige gange blevet kædet sammen - som mere end venner. Også i fanfiction-historier. Og senest i HBO-serien "Euphoria", hvor de to - i animeret udgave - medvirker i en ret eksplicit oralsex-scene. De to har dog aldrig nogensinde selv sagt noget om, at der skulle være mere end venskab mellem dem. 

5. De evige diskussioner om, hvem der er bedst

Den er svær - vi ved det. Og diskussionerne kan vare i evigheder, for hvem af drengene er bedst? Og hvem er sødest? Og pænest? 

6. Deres fremragende dansetrin

Ok. One Directon har måske aldrig været de HELT store dansere, men de charmerede sig alligevel lige ind i hjertet på os, når de forsøgte sig med ens dansetrin 

7. De konstante kæreste-gætterier

Hvem er kærester med hvem? Harry datede Taylor Swift! Og Kendall Jenner. Og Liam har fået barn med Cheryl Cole. Og hvem dater Niall? Og Louis? Og Zayn og Gigi Hadid - hvad sker der dér? Det var bare lidt mere spændende og interessant med den dér kærlighed, da drengene hed One Direction. 

8. Glæden ved ny musik

Åh, hvor vi savner følelsen af et nyt One Direction-nummer! Det er bare lidt som om, at vi bare ikke rigtig har haft den følelse længe - vi har fingrene krydsede for, at vi får et nyt på et tidspunkt i fremtiden. 

9. Fanfiction-novellerne

Åh, den herlige, seksuelle, latterlige fanfiction, hvor fans over hele verden fik udløb for deres vilde One D-fantasier på internettet. Det er bare lidt som om, at den gik lidt i stå, da drengene meldte ud, at de gik på pause. 

10. One Direction

Vi savner dem. Drengene. Sammen i én retning - og ikke i tusinde forskellige retninger, som de pt. er på vej i. Vi håber, at de på et tidspunkt finder kursen og finder tilbage i den samme retning, så One Direction atter genopstår. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close