The Weeknd ville donere sin nyre til Selena Gomez

Selena Gomez og The Weeknd gik fra hinanden i efteråret 2017 efter 10 måneder sammen.

Selena Gomez og The Weeknd gik fra hinanden i efteråret 2017 efter 10 måneder sammen.

Foto: All Over Press)

September sidste år afslørede Selena Gomez, 25, at hun i sommer havde fået en ny nyre

Nyretransplantationen var nødvendig, da sangeren lider af den autoimmune sygdom lupus, og det var hendes nære veninde Francia Raisa, der donerede sin nyre til Selena. 

Sommeren sidste år dannede Selena Gomez par med sangeren The Weeknd, 28, og ifølge Hollywood Life var han villig til at donere sin nyre til hende. 

- Da Selena fandt ud af, at hun helt sikkert havde brug for en nyretransplantation, gik hun først i panik og blev bange, fortæller en kilde tæt på The Weeknd, hvis borgerlige navn er Abel Tesfaye, til Hollywood Life

- Abel var der dog for Selena, og han fortalte med det samme, at hvis han var et match, så ville han helt sikkert være villig til at donere en af sine nyrer. Og han mente det, han elskede virkelig Selena og ville gøre alt for hende. Abel undersøgte processen og blev endda testet, men han var ikke et match, forklarer kilden om parret, der gik fra hinanden i efteråret 2017

I The Weeknds sang "Call Out My Name", der handler angiveligt handler om Selena Gomez, synger han, at han vil "skære et stykke af sig selv" for hende, og måske hentyder han til, at han ville have doneret en nyre til hende. 

Det endte som bekendt med at blive veninden Francia Raisa, der donerede sin nyre til Selena Gomez. I et fælles TV-interview fortalte Selena Gomez og veninden om den livsfarlige operation. 

Selena Gomez afslører blandt andet, at hendes nyretransplantation var tæt på at gå galt. Da hun vågnede efter nyretransplantationen, der normalt varer et par timer, fik hun det pludselig dårligt.

- Jeg husker, at jeg vågnede to timer efter og så min mor og min stedfar, og jeg havde det okay. Jeg havde det rigtig godt, fortalte Gomez i TV-interviewet ifølge HollywoodLife

- Jeg fik set Francia og fortalte hende, at jeg elskede hende. Så gik jeg tilbage til mit værelse og prøvede på at falde i søvn, men midt i det begyndte jeg at hyperventilere. Jeg var i store smerter, berettede "Come & Get It"-stjernen. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

Et opslag delt af Selena Gomez (@selenagomez) den

Lægerne hastede hende atter ind på operationsbordet, fordi den nye nyre var tæt på at stå af, og lægerne måtte arbejde på hende i seks timer.  

- Den normale nyre-proces varer kun to timer, forklarede Gomez i interviewet. 

- En af arterierne havde åbenbart snoet sig. Jeg er bare meget taknemlig for, at folk ved, hvad der skal gøres i sådan en situation, lød det fra sangstjernen. 

Selena Gomez' veninde Francia Raisa fortæller, at hun var meget rolig under hele forløbet, men at det var skræmmende, da de blev bedt om at skrive deres testamenter. 

- Der er ingen garanti for, at du vågner op igen, sagde Raise i interviewet om nyretransplantationen. 

- Min mor ville ikke engang være der, da jeg vågnede, men hun elsker Selena så højt, så hun var splittet, fortalte Raisa. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close