Hollywood17. november 2014

Video: Her er den NYE ’Do They Know It’s Christmas’-sang

Stjerner som One Direction og Bono synger på ny støttesang
Af af
Julesangen skal i år samle penge ind til kampen mod ebola
Julesangen skal i år samle penge ind til kampen mod ebola
 Foto: YouTube
Julesangen "Do They Know It's Christmas?" toner hver eneste december ud af højttalerne verden over for at sætte fokus på globale katastrofer.

I år er det 30 år siden, at den første udgave af indsamlingsklassikeren havde premiere - og i den anledning har musikerne bag - sir Bob Geldof og Midge Ure - valgt at genindspille klassikeren.

Den nye sang kan du høre nederst i denne artikel.

I år sætter julesangen fokus på den frygtede ebola-virus, bekendtgjorde sir Bob Geldof på et pressemøde tidligere på måneden:

- Ebola er en særlig ondartet sygdom, fordi den gør, at mennesker ikke kan røre hinanden, forklarede Geldof på pressekonferencen ifølge Yahoo! News og fortsatte snakken om den dødbringende sygdom:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/02da8d58a979440e96715d2769c83d54.jpgPressekonferencen, hvor Bob Geldof præsenterede den nye Band Aid-sang (Foto: AOP)

LÆS OGSÅ: Fylder 30 år i år: Nu genindspilles kendt julesang

LÆS OGSÅ: Bob Geldofs datter død: Her er hendes liv i billeder

LÆS OGSÅ: Tragedie: Bob Geldofs 25-årige datter død

LÆS OGSÅ: George Michael: Gratis julesang, når julen er slut

LÆS OGSÅ: Så fræk er Gustavs julehit

- Mødre kan ikke trøste deres børn. Elskende kan ikke holde om hinanden, og koner kan ikke tage deres mænd i hånden, lød det fra den 63-årige musiker.

Med på vokal til at bringe budskabet har sir Bob Geldof allieret sig med en perlerække af store kunstnere: Både One Direction, Bono, Chris Martin, Rita Ora, Ed Sheeran, Paloma Faith, Ellie Goulding og Bastille er med på den nye 'Do They Know It's Christmas'-sang.

Hør den nye sang her:Sponsoreret indhold