Tragedie: Bob Geldofs 25-årige datter død

Den kun 25-årige Peaches Geldof er død

Den kun 25-årige Peaches Geldof er død

Foto: AOPDen kendte musiker Bob Geldof har mistet sin kun 25-årige datter, Peaches Geldof. Hun blev mandag fundet død i sit hjem nær Wrotham, Kent, i England.

Det skriver BBC News.

Politiet blev tilkaldt efter en anmeldelse, der vedrørte 'en kvindes velbefindende' mandag eftermiddag. Den 25-årige Peaches Geldof blev kort tid efter erklæret død af ambulancepersonalet.Billedet her viser Sir Bob Geldof sammen med sine døtre Pixie (højre) og Peaches (venstre) i 2003. Mandag kom det frem, at 25-årige Peaches er død (Foto: AOP)


- På dette tidspunkt bliver dødsfaldet efterforsket som ikke-ventet og pludseligt, siger en talsmand fra politiet i Kent.

Mandag aften havde myndighederne endnu ikke kommet med en teori om, hvad dødsårsagen er.
Søndag - altså dagen før hun blev fundet død - lagde Peaches Geldof dette billede på sin Instagram-profil. Billedet viser en lille udgave af den nu afdøde Peaches sammen med sin mor. Det er endnu uvist, hvad der har taget livet af den 25-årige kvinde (Foto: Peaches Geldof/Instagram)


25-årige Peaches Geldof arbejdede som TV-vært og indledte en karriere indenfor mediebranchen allerede som 15-årig, da hun begyndte at skrive klummer for modemagasinet Elle. Året efter flyttede hun hjemmefra og fordybede sig i sin karriere inden for mediebranchen. Sideløbende arbejdede hun også som model.

Peaches Geldof var gift med musikeren Thomas Cohen, og parret nåede at få to sønner: Astala på 20 måneder og Phaedra på 10 måneder.

Peaches Geldof mistede sin egen mor, da hun var 11 år gammel. Paula Yates mistede livet til en overdosis i september 2000, og det er ikke mange år siden, at Peaches Geldof i et interview med et magasin sagde, at det havde taget hende mange år at få bearbejdet sorgen over at have mistet sin mor i så ung en alder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close