Politiet frigiver video fra dødsulykke: Venus Williams-sag tager ny drejning

(Foto: YouTube og All Over)

Tennisstjernen Venus Williams overholdte færdselsreglerne, da hun i sidste måned var involveret i en bilulykke, der endte med at koste en 78-årig mand livet.

Det meddeler politiet i Palm Beach Gardens i den amerikanske delstat Florida i en pressemeddelelse, efter at efterforskerne i sagen har nærstuderet og efterfølgende frigivet en videooptagelse, der viser ulykken, der fandt sted 9. juni kort efter klokken 13.

Videoen, der er filmet af et overvågningskamera i nærheden, viser, at Venus Williams blev ”fanget” ude i krydset i sin 2010 Toyota Sequoia SUV, fordi en anden bil blokerede hendes rute.

Det betød, at tennisstjernen ikke kunne forlade krydset, men måtte blive holdende. Kort efter kan man se, at en bil bragede ind i siden på hende.

I bilen, der kolliderede med tennisstjernen, sad to personer. 78-årige Jerome Barson kom slemt til skade og døde senere af sine kvæstelser på hospitalet.

De efterladte til Jerome Barson har tidligere udtalt, at de agter at sagsøge tennisstjernen – men nu har politiet i den amerikanske delstat altså frikendt Venus Williams i forbindelse med ulykken.

Venus Williams kan dermed ånde lettet op, mens hun i disse uger deltager ved Wimbledon i London. Dog er den 37-årige stjerne stadig dybt påvirket af ulykken. I begyndelsen af juli holdt Venus Williams pressemøde i forbindelse med sin sejr over belgiske Elise Merten.

Da tennisstjernen blev spurgt ind til ulykken, sagde hun:

- Jeg er knust. Jeg kan ikke beskrive det med ord, sagde Venus Williams, der kæmpede med at holde tårerne tilbage.

Efterfølgende måtte hun forlade pressemødet, fordi det blev for hårdt for hende at tale om dødsulykken.

Du kan se videoen, som politiet i Florida har frigivet, herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close