Efter dødsulykke: Knust Venus Williams afbryder pressemøde

Venus Williams er ikke sigtet i forbindelse med dødsulykken.

Venus Williams er ikke sigtet i forbindelse med dødsulykken.

Foto: All Over Press

Tennisstjernen Venus Williams spillede sig mandag videre til anden runde ved grand slam-turneringen Wimbledon i London.

Den 37-årige tennisstjerne vandt sikkert 7-6, 6-4 over Elise Mertens fra Belgien. Men smilet var alligevel ikke at spore hos Venus Williams – sejren kommer nemlig blot kort tid efter, at hun var involveret i en alvorlig trafikulykke, der kostede 78-årige Jerome Barson livet.

Efter sejren i Wimbledon holdt Venus Williams pressemøde – og her tog hun imod flere spørgsmål, der omhandlede den fatale ulykke. Venus Williams forsøgte først at dreje spørgsmålene i retning af tennis:

- Jeg har spillet meget tennis de seneste uger. Det er fantastisk at komme til Wimbledon. Det er som at komme hjem, lød Williams' svar ifølge The Telegraph til den fremmødte presse.

Men da tennisstjernen blev spurgt ind til følelserne omkring ulykken for femte gang, tog hun hul på det svære emne:

- Jeg er knust. Jeg kan ikke beskrive det med ord, sagde Venus Williams, der kæmpede med at holde tårerne tilbage.

Efterfølgende måtte hun forlade pressemødet, fordi det blev for hårdt for hende at tale om dødsulykken, der fandt sted 9. juni.

Her kørte Venus Williams ifølge politiet i Palm Beach Gardens i Florida over for rødt, da en bil med et ældre ægtepar kørte ind i siden på hende.

78-årige Jerome Barson mistede livet.

Politiet efterforsker stadig ulykken, og Venus Williams er hverken sigtet eller tiltalt i sagen. De efterladte til Jerome Barson har gennem deres advokat udtalt, at de agter at sagsøge tennisstjernen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close