Politi: Venus Williams skyld i dødsulykke

Venus Williams er ikke sigtet i forbindelse med dødsulykken.

Venus Williams er ikke sigtet i forbindelse med dødsulykken.

Foto: All Over Press

 

Tennisstjernen og storesøster til den gravide Serena Williams, Venus Williams, har skylden for en trafikulykke i Florida den 9. juni, hvor en mand efterfølgende døde af sine kvæstelser.

Det oplyser polititalsmand Paul Rogers fra politiet i Palm Beach Gardens.

Den 78-årige Jerome Barson var passager i en bil, der blev ført af hans hustru, Linda, og i et lysreguleret kryds ramte de ind i Venus Williams, der ifølge vidner kørte over for rødt i en stor Toyota Sequoia.

Linda Barson kunne ikke undgå at ramme Venus Williams store Toyota firehjulstrækker, der pludselig skød ind foran dem i krydset Northlake Boulevard og Ballen Isles Drive ved højlys dag klokken 13.13 den 9. juni.

Jerome Barson kæmpede for sit liv i to uger, inden kvæstelserne gjorde det af med ham.

Linda Barson og Jerome Barson havde været gift i 35 år, og hun er endnu for hårdt psykisk ramt af mandens død, til at hun har villet udtale sig i sagen.

Af politirapporten fremgår det, at Williams kørte lige ind foran ægteparret i lyskrydset.
 
Barson-ægteparret kom kørende med 41 kilometer i timen i deres Hyundai Accent og kørte over for grønt.
 
På tværs af deres færdselsretning holdt Venus Williams i sin store Toyota.
 
Hun var angiveligt kørt ud i krydset for grønt, men var blevet opholdt af andre trafikanter, så der i mellemtiden var blevet rødt for hende, mens hun holdt ude i krydset.
 
Og da Williams så prøvede at slippe ud af krydset kom hun på tværs af Barson-ægteparret, der med fronten af deres Hyundai ramte ind i siden på Williams' store firehjulstrækker.
 
Politirapporten slår entydigt fast, at Venus Williams har skylden for ulykken, da hun kørte lige ind foran Linda og Jerome Barson der havde forkørselsret.
 
Williams har til politiet sagt, at hun ikke var opmærksom på Barson-ægteparrets bil, da hun forsøgte at slippe ud af krydset.
 
I sin første offentlige udtalelse om ulykken forklarer Venus Williams via sin advokat Malcolm Cunningham, at 'der var grønt for hende' da hun kørte frem i krydset.

- Miss Williams kørte otte kilometer i timen, da fru Barson kørte ind i hende. Myndighederne har ikke sigtet miss Williams for nogle trafikforseelser. Det er en ulykkelig ulykke, og Venus udtrykker sin dybeste medfølelse og sympati med familien Barson for deres tab.

Williams kom ikke selv noget til i ulykken, hvis årsag der tilsyneladende er delte meninger om.

Ifølge politirapporten var hun ikke påvirket af hverken stoffer eller alkohol.

I 2011 blev Venus knaldet af politiet, da hun ikke kunne dokumentere, at hun havde tegnet forsikring på den bil, hun kørte i, og i 2013 blev hun stoppet af politiet da hun kørte bil, selv om hendes kørekort var midlertidigt inddraget.

Hun er på nuværende tidspunkt ikke sigtet for ulykken, der førte til Jerome Barsons død. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close